'Protivná svokra' Jane Fonda má obavy o Bena Afflecka a Lopezovú: Dôvod rovno vysypala na Jennifer, toto jej prekáža

Objavili sa spolu v komédii, ktorá mala slušný úspech v kinách a odvtedy sú vraj v pravidelnom kontakte. Ešte väčším prekvapením bolo, keď sa Jane Fonda objavila v novom muzikálovom filme o hudobnej dive.

19.02.2024 00:00
LA Premiere of "This Is Me... Now: A Love Story" Foto: ,
Speváčka Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck spoločne uviedli v Los Angeles hudobný film This Is Me... Now: A Love Story.
debata

Oscarová herečka nakrútila pre projekt pod názvom This is me now: Love Story jednu zo scén a objavila sa aj v krátkom dokumente zo zákulisia nakrúcania. Práve tam zachytila kamera aj veľmi úprimnú reakciu Fondovej vyjadrujúcej sa ku vzťahu speváčky Jennifer Lopezovej a jej manžela Bena Afflecka.

Elie Saab, Jennifer Lopez Čítajte viac Kráľovná je len jedna, volá sa Jennifer Lopez. Paríž očarila v róbe s poriadne hlbokým dekoltom. Uf, toto bola tesnotka...

„Chcem, aby si vedela, že neviem, čím to je, ale cítim sa fakt zapojená do vášho vzťahu s Benom. A strašne si želám, aby to fungovalo,“ začína svoje slová 85-ročná Fonda. „Ale každopádne, toto mi robí starosti. Občas sa mi zdá, že sa príliš snažíte niekomu niečo dokázať namiesto toho, aby ste proste len žili. Chápeš, každá vaša druhá fotka vás ukazuje, ako sa bozkávate alebo objímate,“ pokračovala Fonda a dodala, že ju vystrašili aj zábery nahnevaného a unudeného Bena z minuloročného ceremoniálu Grammy (písali o nich mnohé médiá).

Speváčka Jennifer Lopez uviedla v Los Angeles...
Speváčka Becky G na premiére hudobného filmu...
+4Herečka America Ferrera na premiére hudobného...

V zázname je potom zachytená aj Jennifer Lopez, ktorá svojej filmovej „svokre“ zo snímky Protivná svokra z roku 2005 vysvetľuje, že všetko je v poriadku. A bolo aj počas spomenutého ceremoniálu. „Ben sa cíti byť občas symbolom obliehaného muža,“ odpovedala herečka J.Lo.

zväčšiť Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Lopez sa... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
LA Premiere of "This Is Me... Now: A Love Story" Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Lopez sa bozkávajú pri príchode na premiéru hudobnej novinky.

Každopádne, na premiére muzikálového filmu, ktorá sa konala pred pár dňami, sa manželská dvojica opäť bozkávala a objímala. Takže slová Fondovej asi „nepadli na úrodnú pôdu“, alebo sa skrátka o nič nesnažia a len sa ľúbia. Vyberte si sami…

debata chyba

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...