Svadba na Valentína šťastie nepriniesla Meg Ryan ani Sharon Stone! Ale jedno slávne valentínske manželstvo drží už 15 rokov

Valentínsku svadbu si v minulosti vystrojilo mnoho známych hviezd.

16.02.2024 12:00
meg ryan Foto:
Meg Ryan a Dennis Quaid v roku 1998.
debata

Herečka Salma Hayek je šťastne vydatá za milionára Francoisa-Henri Pinaulta. V roku 2006 ho spoznala na gala podujatí v paláci jeho rodiny v Benátkach, kde sa stala jeho „susedkou“ pri stole. Preskočila iskra a o rok na to prišla na svet ich spoločná dcéra Valentina. V roku 2009 sa párik v meste ich zoznámenia, v romantických Benátkach, zosobášil. A keďže svadbu si vystrojili priamo na Valentína, 14. februára, dvojica pred pár dňami oslávila 15. výročie sobáša. Svojich fanúšikov na Instagrame na to upozornila aj slávna herečka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Pri zverejnenom zábere napísala: „Po spoločných 18 rokoch 15 rokoch manželstva je milovať ťa stále ľahké, zábavné, hlboké a svieže ako vánok. Všetko najlepšie k výročiu, láska,“ píše Salma Hayek k čiernobielej fotografii.

zväčšiť Francois-Henri Pinault zo spoločnosti Kering a... Foto: SITA/AP, CJ Rivera
Francois-Henri Pinault zo spoločnosti Kering a jeho manželka - herečka Salma Hayek Francois-Henri Pinault zo spoločnosti Kering a jeho manželka - herečka Salma Hayek na podujatí Kering Foundation's Caring for Women Gala.

O svojom manželovi sa Hayek z času na čas vyjadruje aj pre médiá, vždy výlučne v pozitívnom duchu. „Svojho manžela som našla až neskôr v živote, ale on je ten pravý, je mojou spriaznenou dušou,“ opísala pred časom pre švajčiarsky denník Blick. "Je lepšie byť single, než žiť v nešťastnom partnerstve. Bráni to potom človeku v hľadaní spriaznenej duše a tým aj lásky vášho života,“ dodala.

Valentínsku svadbu si v minulosti vystrojilo mnoho známych hviezd. Meg Ryan a Dennis Quaid si svoj veľký deň vychutnali 14. februára 1991, Sharon Stone sa za Phila Bronsteina vydala v roku 1998, presne na Valentína. Brazílska modelka Adriana Lima a basketbalista Marko Jaric sa stali manželmi v roku 2009 – všetky tieto manželstvá sa už rozpadli. Hayekovej a Pinaultovi to stále spolu ide.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Salma Hayek Pinault #sviatok Valentína

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...