Gottschalk sa pustil nielen do Klumovej, ale aj do jej dcéry: Pichľavé slová na ich spoločnú kampaň spodnej bielizne

Už v novembri Thomas Gottschalk vo svojom podcaste prezradil, že má spor so svojou niekdajšou kamarátkou Heidi Klumovou.

05.01.2024 00:00
Leni klum Foto:
Leni Klum (vľavo) a Heidi Klum vo vianočnej kampani pre Intimissimi.
debata

V najnovšom vydaní svojho audio projektu "Die Supernasen“"s Mi­keom Krügerom sa dokonca pustil aj do jej dcéry Leni.

Thomas Gottschalk Čítajte viac Gottschalk ženil syna, ukázal foto zo svadby! Jeho pichľavá veta ale prekvapí: Zábery so svojou ex nikto nepotrebuje

Thomasovi Gottschalkovi (73) sa totiž nepáčilo finále jej šou „Germany's Next Topmodel“, ktorého sa v minulosti zúčastnil. „Povedal som, že sa cítim zle, bolo to ako na detskej narodeninovej párty,“ vysvetlil Gottschalk v podcaste. Túto kritiku mu údajne Klum doteraz neodpustila. Celý humbug okolo hľadania nových modeliek bol na známeho moderátora šou Wetten, dass..? zrejme až príliš. V roku 2019 sa napríklad kandidátka Theresia vydala za svojho vtedajšieho partnera pred kamerami šou, na čo Gottschalk reagoval: "Nie som fanúšikom týchto nútených manželstiev pred tlieskajúcim publikom,“ povedal vtedy pre Bild.

Supermodelka Heidi Klum na zábere z roku 2001 z...
Nemecká modelka Heidi Klum na zábere z roku 2001.
+30Nemecká modelka Heidi Klum na zábere z roku 2001.

Kritických vyjadrení sa nebál ani v súvislosti s celkovým zabezpečením šou. „Nič som nepočul, pretože všetky peniaze dali do osvetlenia a na zvuk im nič nezostalo. Preto som povedal: 'Cítim sa ako na detskej narodeninovej oslave, pretože je tu strašný krik,“ zaspomínal si.

Leni klum Čítajte viac Aké budú Vianoce? Ak ide o mamu a dcéru s priezviskom Klum, ostych ide bokom

A pred časom narazil na kampaň Klumovej s jej dcérou na spodnú bielizeň. „Idem cez Hamburg a zrazu vidím na všetkých billboardoch Heidi so svojou malou dcérou, len sporo oblečenú v spodnej bielizni. Tak mi napadne: ‚Čo tým chce Heidi naučiť svoju dcéru?‘,“ povedal v podcaste a ešte na margo 19-ročnej Leni dodal: „Leni bola na modeling príliš malá, ale na spodnú bielizeň to stačilo.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Thomas Gottschalk

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...