Nick Carter z Backstreet Boys prišiel tesne pred Vianocami o sestru! Zomreli mu už traja súrodenci, spevák je zdrvený

Nick Carter, jeden z členov skupiny Backstreet Boys, už stratil dve z troch sestier a brata.

06.01.2024 00:00
Nick Carter Foto:
Nick Carter na zábere z roku 2021.
debata

Aktuálne sa na sociálnej sieti vyjadril k nedávnemu úmrtiu svojej sestry, Bobbie Jean Carter, ktorá zomrela 23. decembra vo veku 41 rokov.

Spevák zverejnil na Instagram záber z detstva, na ktorom je vidieť, ako sa drží za ruky so svojou malou sestrou. K záberu napísal: „Vyrovnanie sa so stratami, ktoré moja rodina utrpela v priebehu niekoľkých rokov, môže trvať celý život. Potom, čo tak náhle odišla naša sestra sestra Bobbie Jean, zostalo moje srdce zlomené.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nick Carter (@nickcarter)

Poďakoval svojim fanúšikom za ich „lásku a milé slová“ a zdôraznil: „Opäť nám to pripomína, že život je vzácny, pominuteľný a treba si vážiť čas, ktorý strávime s tými, ktorých milujeme.“ Zdroje blízke rodine pre britské a americké médiá uviedli, že Carterovci sa domnievajú, že utrpela zástavu srdca. Podrobnosti o jej úmrtí však zostávajú nateraz nejasné.

Aaron Carter, Nick Carter Čítajte viac Mladšieho brata Nicka z Backstreet Boys našli v novembri mŕtveho vo vani. Príčina smrti je už známa

Nick Carter už prišiel o troch zo štyroch súrodencov. V novembri 2022 našli jeho brata Aarona Cartera bez známok života vo vani vo veku 34 rokov a jeho sestra Leslie Carter zomrela na predávkovanie v januári 2012 vo veku 25 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Nick Carter

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...