Hviezdy zo seriálu Kravaťáci ako družná partička, po Meghan Markle ani stopy. Nemáme na ňu číslo, vysvetľovala ťažkopádne ex-kolegyňa

Vyvolali poriadnu pozornosť a naznačili aj to, čo by mohlo divákov počkať na televíznych obrazovkách. Stretnutie hrdinov seriálu Kravaťáci (v origináli Suits) však vyvolalalo aj nepríjemné otázky.

08.01.2024 17:00
Patrick J. Adams, Gina Torres, Sarah Rafferty a... Foto: ,
Zľava: Herci Patrick J. Adams, Gina Torres, Sarah Rafferty a Gabriel Macht spoločne pózujú na vyhlásení cien Zlatý glóbus.
debata

Na 81. ročníku cien Zlatý glóbus (o víťazoch čitajte tu) sa pred objektívmi zišli herci, ktorí niekoľko sezón lákali divákov k úspešnému projektu Suits. Gina Torres a Sarah Rafferty, ale tiež Gabriel Macht a Patrick J. Adams, všetci spoločne sa objavili v miestnosti pre médiá a spoločne zapózovali fotografom. Málokomu zo seriálových fanúšikov však ušlo, že jedna postava chýba. Herečka Meghan Markle, ktorá stvárnila Rachel Zaneovú.

Herečka Elizabeth Olsen v bielej kreácii...
Herečka Jennifer Lawrence sa objavila v kreácii...
+99Speváčka Dua Lipa v kreácii značky Schiaparelli.

Samozrejme, otázkam sa nevyhli herci, ktorí boli prítomní. „Stretnutie Kravaťákov! Všade, kam sa pozriem, sú hviezdy zo Suits. Toto ste plánovali? Píšete si jeden druhému,“ pýtal sa herečky Giny Torresovej moderátor Marc Malkin, ktorý si ju odchytil na červenom koberci. „Áno, náš spoločný čet je teraz fakt divoký,“ komentovala s úsmevom Torres.

zväčšiť Zľava: Rick Hoffman, Gina Torres, Gabriel... Foto: Profimedia/USA Network/NBCUniversal
Rick Hoffman, Gina Torres, Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle a Sarah Rafferty Zľava: Rick Hoffman, Gina Torres, Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle a Sarah Rafferty na zábere z promofotografie k seriálu Kravaťáci (Suits).

Po tom však nasledovala otázka, či kolegovia nezavolali na veľké „stretnutie“ aj svoju ex-kolegyňu Meghan Markleovú. „Nemáme jej číslo,“ vyhlásila Gina Torres úprimne. „Skrátka ho nemáme, no… Ale uvidí to, určite bude pozerať. A bude šťastná, že sme tu,“ doplnila ešte diplomatickejšie niekdajšia hrdinka seriálu Suits.

Project Healthy Minds' World Mental Health Day Festival Čítajte viac Z členky britskej kráľovskej rodiny televízna hviezda? Áno, všetko k tomu smeruje, ale reč nie je o Meghan

Už nejaký čas sa pritom špekuluje o tom, že seriál Kravaťáci by sa vrátil novou sériou. V rokoch 2011 až 2019 bolo nakrútených dovedna sedem sérií, no dodatočnú popularitu priniesla projektu aj herečka Meghan Markle, keď sa vydala za princa Harryho.

zväčšiť Zľava: Herci Patrick J. Adams, Gina Torres,... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Zľava: Herci Patrick J. Adams, Gina Torres, Sarah Rafferty a Gabriel Macht spoločne pózujú na vyhlásení cien Zlatý glóbus. Zľava: Herci Patrick J. Adams, Gina Torres, Sarah Rafferty a Gabriel Macht spoločne pózujú na vyhlásení cien Zlatý glóbus.

Dvojica sa síce vzdala kráľovských povinností a presídlila do Ameriky. Nádeje na to, že by sa Meghan Markle mohla vrátiť pred kamery v obnovenom seriáli, sú však podľa zdrojo mizivé. Hoci, ktohovie…

Jennifer Aniston je sexy dáma 50 plus na cenách Zlatý glóbus
Video
Zdroj: Profimedia
Ružová, sexy a ako živá bábika: Margot Robbie uchvátila na 81. ročníku Zlatých glóbusov
Video
Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Zlatý glóbus #Meghan Markle #Kravaťáci

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...