Charlie Sheen mal za manželku jednu z najsexi žien Hollywoodu, ich vzťahy boli na hrane. Aké sú teraz? Herec prekvapuje

Herec Charlie Sheen (58) prežil so svojou krásnou exmanželkou, herečkou Denise Richardsovou (52), aj náročné životné obdobia. Aký je ich vzťah v tomto období?

25.12.2023 00:00
shutterstock 2045198975 Foto:
Herec Charlie Sheen a jeho exmanželka Denise Richards na zábere z roku 2003.
debata

Bývalá hviezda seriálu Dva a pol chlapa bol s Richardsovou ženatý v rokoch 2002 až 2006, herečka sa v slávnom seriáli aj objavila v jednej z epizódnych úloh. Kvôli alkoholovým a drogovým eskapádam požiadala dnes 52-ročná slávna blondínka o rozvod v čase, kedy bola tehotná. Exmanželia majú spolu dcéry Sami (19) a Lolu (18). Bývalí manželia sa snažia udržiavať dobrý vzťah najmä kvôli dcéram.

Sami Sheen Čítajte viac 18-ročná dcéra Charlieho Sheena sa predvádza na OnlyFans! Jeho ostrá kritika sa zrazu zmenila, vynáša to totiž slušný balík

„Sme priatelia. Prežili sme toho spolu toľko, že si myslím, že niekto z nás má energiu bojovať,“ povedal herec pre magazín People. Dni bojov a súdnych ťahaníc sú už minulosťou. "Jediné, na čom záleží, sú deti,“ zdôrazňuje Sheen. „Vedeli sme, že musíme prestať s našimi nezmyselnými nezhodami a zamerať sa na deti, pretože nemali nič spoločné so všetkými našimi zákernosťami.“

Denise Richards a jej dcérka  Lola Rose Sheen v...
Denise Richards v roku 2010 v Los Angeles.
+4Herečka Denise Richards v roku 2009 v New Yorku.

Ako sa však exmanželom vlastne podarilo dať dokopy? „Aj v tých najhorúcejších chvíľach pekla sme si stále dokázali udržať pozíciu, že deti musia byť na prvom mieste,“ vysvetľuje 58-ročný muž. „Teraz máme priateľský vzťah a v dnešnej dobe dokážeme veľa vecí riešiť s humorom.“ Hviezda má tiež, synov dvojičky Maxa a Boba (obaja 14), z manželstva s Brooke Muellerovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlie Sheen #Denise Richards

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...