Jej otec bol ministrom obrany, ona má tri tituly: Becker sviatkoval u rodičov mladšej priateľky, bude vari svadba?

Čakala na neho aj v čase, keď bol vo väzení, takže mnohí hovorili o tom, že láska medzi ex-tenistom Borisom Beckerom a jeho partnerkou Lilian musí byť naozaj vážna. Ktohovie, možno ju zavŕši aj svadba.

28.12.2023 00:00
Boris Becker a jeho partnerka Lilian de Carvalho Foto: ,
Bývalý tenista Boris Becker a jeho partnerka Lilian de Carvalho sa tiež objavili na filmovom festivale v Berlíne.
debata

Päťdesiatšesťročný nemecký športovec strávil uplynulé vianočné sviatky u rodiny svojej milovanej Lilian Lilian de Carvalho Monteirovej a informoval o tom aj na sociálnej sieti. Na Instagrame zverejnil sériu nových záberov.

Ex-tenista Boris Becker a jeho partnerka Lilian...
Bývalý tenista Boris Becker a jeho partnerka...
+8Ex-tenista Boris Becker a jeho partnerka Lilian...

Okrem titulného, ktorý ho zachytáva v nežnom objatí s tmavovláskou, pridal aj záber s jej otcom Victorom Monteirom (fotografie si prezrite kliknutím šípkou v odkaze z Instagramu). Ten je mimochodom od niekdajšieho víťaza Wimbledonu starší o rovných desať rokov. Kým Boris sa narodil v roku 1967, otec jeho partnerky o desať rokov skôr.

Vekový rozdiel partnerov však zjavne nebude prekážkou a návšteva rodičovského domu a rodnej krajiny je podľa viacerých zdrojov náznakom, že by sa Becker znovu mohol vybrať k oltáru. Niektorí fanúšikovia sa dohadujú, že za rodičmi svojej milovanej vyrazil na sviatky aj preto, aby dostal ich požehnanie a požiadal ich o ruku ich dcéry.

832240154 Čítajte viac Minulý rok stačili náušnice za necelých 100 eur, lebo boli od Williama. A teraz? Princezná Kate si vzala klenot, ktorý vyslal odkaz do neba

S Lilian začal Boris Becker randiť v roku 2020. Lilian sa narodila na ostrove São Tomé and Príncipe, no už niekoľko rokov žije v Londýne. Je analytičkou politických rizík a má tri tituly vrátane magistra afrických štúdií na Škole orientálnych a afrických štúdií. Hovorí piatimi jazykmi, vrátane nemčiny.

Pozrite si tiež
Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi...
Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi...
+2Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi...

Zaujímavosťou je, že médiá sa nevedia dohodnúť na presnom veku Lilian. Niektoré píšu o veku 33 až 35 rokov, iné odhadujú jej vek už po štyridsiatke. Portál Imdb.com píše o roku narodenia 1988, čo by znamenalo, že Lilian má aktuálne 35 rokov.

Jej otec Victor Monteiro, s ktorým sa Becker stretol na vianočné sviatky, bol v minulosti ministrom obrany maličkého ostrovného štátu a v roku 2014 kandidoval aj za prezidenta. Vo voľbách však neuspel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #otec #Vianoce #priateľka #Boris Becker #žiadosť o ruku

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...