O dokonalú bodku za starým rokom sa postarala Charlene. Po boku manžela, spokojná a najmä luxusná

Princezná Charlene očarila po boku manžela, princa Alberta, počas jeho tradičného silvestrovského prejavu, kedy sa lúčil so starým rokom.

02.01.2024 00:00
debata

45-ročná dvojnásobná mama siahla na svojej obľúbenej bordovej farbe a bodovala. Šaty s asymetrickým výstrihom z dielne Ralph Lauren rozhodne nepatria medzi „tuctové“, jemnej blondínke naozaj pristali. Model elegantných zamatových šiat doplnila zvlášť výraznými zlatými náušnicami, ktoré efektne dotvárali jej slávnostný look, umocnený aj líčením.

Po boku manžela sa monacká kňažná spokojne usmievala aj na vianočnom pozdrave. Na snímke pózovali princ Albert, Charlene a dvojičky princ Jacques a princezná Gabriella, pôsobili elegantne pred dokonale vyzdobeným vianočným stromčekom. V slávnostných zamatových šatách a smokingoch vyzerali všetci štyria doslova kráľovsky – pozdrav bol jasným odkazom na vianočnú klasiku. Na zábere sa Charlene obliekla takisto do elegantného zamatu, ale išlo o odtieň krásne ladiaci so zlatou výzdobou v kráľovskom paláci. Tá bola tento rok veľkolepá, niesla sa v zlate.

Monacká kniežacia rodina počas osláv 100....
Princezná Caroline sa predviedla na verejnosti...
+4Monacká princezná Caroline a jej brat - knieža...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Albert #kňažná Charlene

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...