Slovenský YouTuber, ktorého miluje Amerika, má ďalšiu cenu! Triumf u tínedžerov

Nie je to tak dávno, čo slovenský rodák David Dobrik triumfoval na vyhlásení cien detskej televízie Nickelodeon. Hviezda jeho popularity však stále stúpa.

12.08.2019 15:29
Slovenský rodák David Dobrik (vľavo) si preberá... Foto: ,
Slovenský rodák David Dobrik (vľavo) si preberá cenu z rúk herca Johna Stamosa.
debata (2)

Dnes 23-ročný influencer a youtuber získal cenu pre „hviezdu z webu“ na nedeľňajšom vyhlásení cien Teen Choice Awards. Trofej v podobe surfu s potlačou mu odovzdal herec John Stamos, známy najmä z komediálneho sitkomu Plný dom.

Dobrik sa narodil v Košiciach, ale od šiestich rokov žije v USA. Vtedy sa jeho rodina presťahovala do Chicaga, kde sa obaja rodičia uchytili. Málokto však vtedy mohol tušiť, že ich čoskoro svojím postavením (a pravdepodobne aj príjmami) zatieni vlastný syn.

Zendaya  udeľovania Teen Choice Awards 2019 v...
Jennie Garth udeľovania Teen Choice Awards 2019...
+16Nikki Bella a Brie Bella počas udeľovania Teen...

Dobrikove meno je dobre známe mnohým americkým tínedžerom a jeho tvár sa ocitla aj na stránkach mnohých šoubiznisových webov. Dôvodom okrem kariéry na Youtube bol aj vzťah s youtuberkou Lizou Koshyovou. Video ich rozchodu sa sa minulý rok zaradilo medzi najsledovanejšie nehudobné videá Youtube. K dnešnému dňu má bezmála 56 miliónov pozretí.

Lizu Koshy dokonca zaradil tento rok magazín Time medzi 25 najvplyvnejších ľudí na internete. Dôvodom je pravdepodobne aj fakt, že jej popularita presiahla hranice tínedžerskej fanúšikovskej základne. V máji tohto roka moderovala živé vstupy pre magazín Vogue z prestížnej akcie MET Gala v Metropolitnom mú­zeu.

Dobrik sa však tiež môže pýšiť úspechmi. Od marcového zisku ceny Kids Choice Awards, keď jeho Youtube kanál sledovalo 11,6 milióna užívateľov, nadobudol takmer dva milióny nových fanúšikov. Momentálne jeho kanál sleduje 13,4 milióna ľudí.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #zisk #cena #Teen Choice Awards #David Dobrík

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....