Najsledovanejšia Slovenka z Instagramu spomína na Grécko: Výstrih vyrazí dych!

Stále patrí na vrchol rebríčka najsledovanejších slovenských celebrít. A niet ani divu. Pri záberoch, o ktoré sa delí na Instagrame Lucia Lachkovič Javorčeková, to asi nikoho neprekvapí.

01.06.2020 00:00
debata (4)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

: . . , , . , , . ’ . . #memories

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova),

Modelka sa iba pred pár dňami podelila so svojimi fanúšikmi o spomienkový moment z romantického gréckeho ostrova Santorini. Nezostala však nič dlžná svojmu sexy imidžu, keď pridala pre fanúšikov záber v podprsenke z čiernych dvojdielnych bikín. Záber pri západe slnka, na ktorom pózuje zvodná a obdarená Slovenka hľadiac do diaľav, okamžite získal tisícky lajkov od jej sledovateľov.

Javorčeková však nezabudla pridať ani názor o tom, akí by sme podľa nej mali byť. Napísala ho v angličtine aj pre svojich zahraničných „followerov“, ktorých má v zozname dostatok.

„Predstavte si myseľ ako záhradu a vaše myšlienky ako semienka. Vy sa rozhodujete, čo zasadíte. Môžete zasiať semená pozitivity, lásky a blahobytu. Alebo môžete siať semená negativity, strachu a nedostatku. Môžete tiež tráviť čas tým, že sa staráte o záhradu niekoho iného. Alebo môžete pracovať na tom, aby tá vaša bola krásna a priťahovali iných krásnych ľudí,“ napísala kráska, ktorá v apríli oslávila okrúhle 30. narodeniny.

Sama do svojej „záhrady“ pred časom pritiahla maliara, fotografa a kulturistu Kristiána Lachkoviča, za ktorého sa aj vydala. Dvojica zásobuje verejnosť čas od času aj spoločnými zábermi. Každopádne, Javorčekovej profil je atraktívny pravdepodobne viac kvôli obrázkom než slovám. Výber toho „vizuálneho“ si môžete pozrieť nižšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

That’s what I call freedom ♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

'I like art, and by art I mean music, poetry, sex, paintings, the human body, literature… All of this is art to me.'

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova),

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #výstrih #spomienka #Lucia Javorčeková

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...