Najzvodnejší (a poriadne drahý) dekolt premiéry Havel: Patril tejto Slovenke!

Veľkolepá premiéra filmu Havel, ktorá sa v utorok konala v pražskom kine Lucerna, sa nemohla zaobísť ani bez slovenského zastúpenia. Postarala sa oň dizajnérka a influencerka známa ako Vanda Janda.

23.07.2020 00:00
debata (7)
Návrhárka a influencerka Vanda Janda na... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Návrhárka a influencerka Vanda Janda na premiére filmu Havel v pražskej Lucerne. Návrhárka a influencerka Vanda Janda na premiére filmu Havel v pražskej Lucerne.

Slovenská rodáčka, ktorá už dlhodobo žije a pôsobí v Prahe, vyrazila na premiéru očakávaného životopisu v plnej výzbroji. V jej podaní to znamená neprehliadnuteľný model šiat, kompletný mejkap či účes. A to všetko „zmákla“ plavovláska, ktorú by nejeden mohol prekrstiť aj na „nepravú“ blondínku, na jednotku.

Janda si obliekla na slávnostnú premiéru model z vlastnej dielne – ružové šaty s korzetovým riešením živôtika, ktorý zvýraznil obsah jej dekoltu a nadýchanou sukňou. Look s nádychom éry 50-tych a 60-tych rokov potom doplnili luxusné šperky, ktoré si priamo v ten požičiavala v jednom z luxusných pražských butikov.

Herečka Anna Geislerová na premiére filmu Havel...
Vdova po Václavovi Havlovi, herečka Dagmar...
+3Na premiére filmu Havel sa objavila aj modelka...

Vanda Janda je síce pravidelnou ozdobou väčšiny spoločenských akcií v Prahe, ale v prípade filmu Havel nemohla chýbať aj z pracovného dôvodu. V snímke, v ktorej hlavné úlohy Václava a Olgy Havlovcov stvárnil Viktor Dvořák a Anna Geislerová, si totiž Janda strihla aj menšiu roličku. A s nadšením potom o tom informovala aj na svojom Instagrame.

Na utorňajšej premiére sa objavilo množstvo slávnych tvárí a krásnych žien, ktoré si užívali možnosť po dlhom čase sa znovu objaviť v spoločnosti v „plnej poľnej“. Večerné kreácie, drahé šperky, profesionálne líčenie – to všetko dodávalo akcii hviezdny punc. V našej ankete môžete vybrať dámu, ktorá podľa vás bodovala najviac.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dekolt #Vanda Janda

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...