Blondínka z britskej reality-šou na Kréte! Takto si užíva v bikinách časy pandémie

Je azda niečo lepšie ako v aktuálnych chvíľach uniknúť niekam do slnečného počasia? Podľa britskej reality-šou hviezdy a influencerky Amber Turnerovej rozhodne nie.

18.11.2020 00:00
debata (1)
Britská celebritka Amber Turner z reality-šou... Foto: PALACE LEE / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Britská celebritka Amber Turner z reality-šou TOWIE si užívala slnečné počasie na gréckej Kréte. Britská celebritka Amber Turner z reality-šou TOWIE si užívala slnečné počasie na gréckej Kréte.

Hviezdička z televíznej šou TOWIE (The only way is Essex) sa ešte pred pár dňami nachádzala na slnečnej Kréte, kam si odletela užiť zvyšky letného počasia, slnka aj mora. Napriek tomu, že európske turistické destinácie momentálne skôr zívajú prázdnotou, ju však aj na Kréte našli reportéri. Alebo si ich sama zavolala…?

Každopádne, to nie je až také podstatné – omnoho zaujímavejší je výsledok v podobe fotografií z pláže, na ktorých sa blondínka s tvarovanými krivkami prechádza po slnkom zaliatej pláži. Dvojdielne žlté bikiny odhalili jej sexy figúru a Turner si nepochybne okrem počasia užívala aj záujem, ktorý ju tam čakal.

V rodnej Británii sa vďaka reality-šou TOWIE stala z majetnej krásky vyhľadávaná celebritka a svoju popularitu dokázala celkom slušne a zmysluplne zužitkovať. S menom Amber Turnerovej je spojená vlastná kolekcia topánok, ale tiež napríklad kolekcia oblečenia na cvičenie či doplnky výživy. Aj na svojom profile na Instagrame sa snaží prinášať návody na cvičenie či zdravé stravovanie.

Partnerom sexy blondínky je podobne populárny tridsiatnik Dan Edgar, ktorého rovnako preslávilo účinkovanie v britských televíznych programoch. Dvojica si Krétu užila spoločne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #TOWIE #sexy #Kréta

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...