Veľký deň dcérky Gáboríkovcov! Rozkošná Bella, nádherná mama

Hokejista Marián Gáborík a tanečnica Ivana Gáborík (rod. Surovcová) sa pred rokom stali šťastnými rodičmi ich prvého spoločného potomka, dcérky Belly.

24.05.2021 13:30
Do spoločnosti vyrazili aj manželia... Foto:
Manželia Gáboríkovci.
debata

Spokojná mama sa od toho momentu pravidelne delí s fanúšikmi aj o zábery s jej malým pokladom. Urobila tak aj teraz a svojich vyše 170 000 fanúšikov potešila zábermi z krstu dcérky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Predtým si však krásnou partnerskou fotografiou, na ktorej pózuje ešte s bruškom, Ivana Gáborík zaspomínala na narodenie dcérky pred rokom. Bella prišla na svet v trenčianskej pôrodnici a pyšný otec, hokejista Marián Gáborík, bol pri tom.

Aktuálne tak už majú rodičia doma ročné dievčatko, ktoré na krst krásne vyobliekali. Držali sa klasiky – bielej farby. Ako vidieť na zverejnených záberoch, Bella mala na sebe šatôčky z bielej čipky, k tomu biele tielko a pančušky. Krásna mama Belly zvolila šaty v odtieni broskyňovej, cez ktoré mala prehodené modré sako. To ladilo s oblekom jej manžela.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Známa televízna tanečnica a modelka Ivana Surovcová sa v júli 2017 vydala za hokejistu Mariána Gáboríka, dvojica sa vzala počas veľkolepého obradu v kaštieli v Tomášove.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marián Gáborík #Ivana Gáborík Surovcová

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...