To je novinka! Speváčka Kristína je už mamou

Speváčka hitov ako Ešte váham, Horehronie, Mať srdce, Si pre mňa best či Ta ne porodila svojmu manželovi, Mariánovi Kavuličovi, ich prvé spoločné dieťatko.

24.05.2021 15:02
kristína Foto:
Speváčka Kristína.
debata (1)

Svoje prvé dieťatko priviedla na svet Kristína. Radosť z potomka si obľúbená speváčka nechávala s manželom pre seba a šťastie si v trojici vychutnávali istý čas v súkromí. V pondelok sa však čerstvá mamička fanúšikom na Instagrame pochválila – je z nej mama.

„Ahojte. Ozývam sa po dlhšom čase s mojou krásnou novinkou, ktorú chcem s Vami zdieľať. Začiatkom mája som sa stala mamou, narodil sa mi chlapček Radoslav.“ K správe pripojila aj fotografiu malej rúčky jej pokladu.

zväčšiť Speváčka Kristina s manželom Mariánom Kavuličom. Foto: David Duducz
Kristina, Kavulič Speváčka Kristina s manželom Mariánom Kavuličom.

Speváčka hitov ako Ešte váham, Horehronie, Mať srdce, Si pre mňa best či Ta ne sa túžbou po rodine nikdy netajila, v minulosti pre Pravdu povedala: "Túžim po deťoch a dlho otáľať nechcem. Ale ako sa v takýchto veciach hovorí, človek mieni, pánboh mení…“ Jej túžba sa tak splnila štyri roky po svadbe, dieťatko priviedla na svet ako 33-ročná. Otcom synčeka je speváčkin manžel, Marián Kavulič, ktorý je zároveň jej dlhoročným manažérom. Svadbu si pár vystrojil v roku 2016 v Košiciach.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristina #Marián Kavulič

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...