Srší z nich rodinná láska! Kylie Jenner so Scottom aj dcérkou nadchli fanúšikov

Deje sa veľmi zriedka, aby sa slávny párik Kylie Jenner a Travis Scott objavili spoločne na oficiálnej akcii. Pred pár dňami sa tak stalo, dvojica sa okamžite stala stredobodom pozornosti.

17.06.2021 09:27
Parsons 2021 Benefit Foto: ,
Influencerka a podnikateľka Kylie Jenner, jej partner Travis Scott a ich dcérka Stormi Webster.
debata

Podnikateľka a influencerka Jenner prišla podporiť svojho partnera a otca dcérky Stormi na benefičný galavečer Parsons Benefit. Scott bol jedným z laureátov a počas akcie ho ocenili za prínos a pomoc v rámci charitatívnych programov inštitúcie.

Už 72. ročník podujatia sa dvojica rozhodla navštíviť aj spoločne s roztomilým dievčatkom Stormi, ktoré sa vďaka slávnej mame radí medzi najslávnejšie ratolesti súčasnosti. V minulosti sa spoločne dokonca ocitli na titulnej strane magazínu Vogue CS.

Influencerka a podnikateľka Kylie Jenner a jej...
Raper Travis Scott na 72. ročníku akcie Parsons...
Influencerka a podnikateľka Kylie Jenner, jej...

Pohľad na Jennerovú, ktorá sa obliekla do olivovozelených šiat Jean Paul Gaultier, jej partnera a dcéru, vyvolal najmä u fanúšikov, ktorí zábery zdieľali na sociálnej sieti, nadšenie. Ešte väčšiu odozvu mali potom slová Scotta, ktorými ukončil svoj príhovor počas galavečera. „Stormi, ľúbim ťa, aj teba ľúbim, ženuška moja,“ odkázal z pódia raper.

Vzhľadom na fakt, že Jennerovej sestra Kim Kardashian prežíva momentálne náročné obdobie pre rozvod s manželom Kanye Westom a ani v súkromí ďalších slávnych sestier z klanu Kardashian-Jenner to nevyzerá ideálne, sa mnohí internetoví užívatelia s nadšením vyjadrovali o tom, že „Kylie má veľké šťastie a že páru praje lásku až do konca života“.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #spolu #Kylie Jenner #Travis Scott #Stormi

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...