Claudia Schiffer sa zamerala na vplyv influencerov! Jej najdivokejšie sny sú prekonané

51-ročná topmodelka prežívala najväčšiu slávu v 90-tych rokoch, keby bola azda najslávnejšou blondínkou v módnej brandži.

06.02.2022 00:00
Britain The King's Man Premiere Foto: ,
Bývalá topmodelka Claudia Schiffer v kreácii Balmain na premiére filmu The King´s Man.
debata

Podľa jej slov sa svet módy mení spôsobom, ktorý označila za prospešný. Môžu za to influenceri, vďaka ktorým je táto brandža oveľa rozmanitejšia, ako kedysi.

Britain The King's Man Premiere Čítajte viac Ako začať nový rok? Claudia Schiffer sa predviedla pred manželom v dychberúcej róbe

Rodáčka z Nemecka, ktorá sa pred rokmi udomácnila v Londýne, pre magazín „Black Book“ o módnom biznise povedal: „Myslím si, že toto odvetvie je vo svojej podstate rovnaké, ale všetko ostatné v ňom prekročilo moje najdivokejšie sny. Kolekcií, značiek je viac, tempo je rýchlejšie a veľký vplyv nadobudli sociálne siete. Od zrodu sociálnych médií prešla móda zásadnými zmenami. Zaujímavý je vzostup influencerov. V dnešnej dobe je toľko talentov, ktoré sa líšia podľa rasy, veku aj veľkosti oblečenia. Individualita a osobný štýl sa presadzujú tak, ako nikdy predtým. Neprofesionálne modelky sa stali dôležitým zdrojom inšpirácie pre ich rovesníčky, ako aj pre dizajnérov,“ opísala topmodelka. Ona sama má na Instagrame 1,6 milióna fanúšikov.

Britain The King's Man Premiere Čítajte viac Výnimočné foto! Claudia Schiffer ukázala syna, ako prváčik bol rozkošný

Claudia Schiffer je presvedčená, že modelky majú dnes viac možností ako kedykoľvek predtým. Blond hviezda sa na verejnosti ukazuje zriedka, žije najmä rodinným životom v Británii. Schiffer sa pred oltár s britským producentom a režisérom Matthewom Vaughnom postavila v roku 2002, s manželom vychovávajú syna Caspara a dcéry Clementine a Cosimu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #Claudia Schiffer

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...