Ako sú na tom s fanúšikmi mužské hviezdy Let's Dance? Koleníka aj Fera Jokea sledujú tisíce, ale na tohto konkurenta nemajú

Už čoskoro na obrazovke Markízy odštartuje siedma séria obľúbenej tanečnej šou Let's Dance. Slávnych tanečníkov budú hlasmi podporovať ich fanúšikovia, karty tak môžu miešať aj sociálne siete. Ktorý z nich má najviac sledovateľov? A na koho sa v šou najviac tešíte vy? Hlasujte!

08.02.2022 11:00
koleník-koláž Foto:
Na tanečnom parkete Let's Dance sa predvedú Ján Koleník aj Fero Joke.
debata (1)

Fešáka Adama Bardyho, ktorý je súčasťou seriálu Druhá šanca na Markíze, sleduje na Instagrame 35 000 fanúšikov. Ale obľubu a fanúšikov mu priniesol aj seriál Pán profesor, takisto z dielne televízie Markíza.

zväčšiť Adam Bardy v seriáli Druhá šanca. Foto: TV Markíza
druhá šanca, adam bardy, Adam Bardy v seriáli Druhá šanca.

Dlhoročný televízny redaktor a moderátor politickej relácie Na telo, Michal Kovačič, na Instagrame zaujíma 45 000 fanúšikov. Ako im on sám prezradil, tanečný parket bude preňho poriadnou výzvou, keďže „venček“ (tanečný kurz so slávnostným večerom počas strednej školy) absolvoval pred takmer 20-timi rokmi.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte viac Markíza odhalila kompletné obsadenie Let's Dance! Táto hviezdna zostava smeruje na parket

Na masívnejšiu fanúšikovskú základňu sa môže spoľahnúť aj divákmi zbožňovaný otecko, herec Marek Fašiang. Seriálového Tomáša Oravca sleduje na Instagrame 117 000 ľudí, s ktorými sa herec delí aj o svoje aktuálne šťastie otecka dvoj-mesačnej dcérky Olívie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Fasiang (@marekfasiang)

Ján Koleník je aktuálne k videniu v seriálovom hite Markízy, biely plášť si oblieka v Druhej šanci. 42-ročný herec je aktívny aj na sociálnych sieťach, kde ho sleduje 215 000 fanúšikov.

svarinská-koláž Čítajte viac Svarinská kontra Mórová! Obe mieria do Let's Dance, ale tanečný súboj už skúsili aj u konkurencie. Vtedy bola lepšia...

Komik Fero Joke, vlastným menom František Košarišťan, boduje na Instagrame u 354 000 fanú­šikov. Jeho videá, v ktorých dokáže stručne a vtipne parodovať naozaj kohokoľvek a čokoľvek, mu prinášajú ohromnú popularitu. Účasť vo veľkej televíznej šou má už za sebou, predviedol sa na Markíze v Tvoja tvár znie povedome.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Fero (@fero_joke)

Víťazom, čo sa počtu fanúšikov na Instagrame týka, je zápasník MMA Attila Végh. Spomedzi hviezdnych tanečníkov tak môže očakávať na sociálnej sieti najvýraznejšiu podporu, Végha sleduje 401 000 ľudí. On sám sa im vtipne prihovoril, keď zverejnil záber z tanečného tréningu: „Attilka nebude sedieť v kúte“, čím odkázal na slávny tanečný film Hriešny tanec.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Ján Koleník #Let's Dance #Fero Joke

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...