Krypto kráľovná? Skôr kypro-kráľovná... blond playmate sa jaší na pláži, púta pohľady

Na sociálnej sieti ju sledujú viac ako tri milióny fanúšikov. To už je slušný základ na to, aby bola vyhľadávaným objektom paparazzov. Minulý týždeň sa im blondínka menom Khloe Terae nevyhla. No asi ani nechcela vyhnúť.

08.03.2022 00:00
Khloe Terae Foto:
Modelka a influencerka Khloe Terae na pláž v Miami predvádza svoju kyprú figúru.
debata (3)

Rodáčku z Kanady, ktorá tiež používa prezývku Crypto Queen, zachytili objektívy na pláži v Miami v jej najobľúbenejšej spoločnosti. Reč je o štvornohom miláčikovi – drobnom psíkovi, ktorého kyprá kráska doslova zbožňuje a často ho tituluje ako svoje „dieťa“. Na pláži sa s drobným chlpatým stvorením bláznila naozaj naplno.

Pozornosť objektívov, ale aj okolitých hostí piesočnatej pláže však nepochybne pútala aj samotná Khloe, ktorá oslávi tento rok 29. narodeniny. Kráske s talianskymi koreňmi, ktorá v minulosti pracovala aj pre značku Versace, nie je cudzie predvádzanie sa v bikinách a dokonca aj bez nich. V minulosti totiž spolupracovala s magazínom Playboy a dokonca sa stala playmate mesiaca vo viacerých krajinách a na obálke niekoľkých jazykových mutácií magazínu – ešte v časoch, keď časopis častejšie prezentoval šteklivé zábery.

Video
VIDEO: Krypto kráľovná na pláži? Ukazuje zvodné krivky. Zdroj: Profimedia

Dnes je blondínka Terae stále modelkou, ale ako sama uvádza na svojom profile na Instagrame, považuje sa tiež za investorku a influencerku, ktorá sa zameriava na testovanie a prezentáciu luxusných destinácií po celom svete. Okrem toho tiež investuje do kryptomeny a údajne sa jej v tom aj celkom darí.

Kde je pravda, vie asi len ona sama. Video z pláže, kde sa pred pár dňami táto kyprá plavovláska objavila, však svedčí minimálne v prospech jej kariéry úspešnej playmate, čo poviete…?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Khloë Terae (@khloe)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Khloë Terae (@khloe)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Khloë Terae (@khloe)

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pláž #Instagram #Miami #kryptomena #influencer

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...