Krásky Svarinská a Kadeřávková podľahli čaru influencerov! Aha, ako hrdo a zamilovane s nimi vyzerajú

Slovíčko influencer je v domácom slovníku slovenského jazyka relatívne nové. Pochádza z anglického "influence" - teda ovplyvniť. Ktohovie, či to však platí a funguje, keď ide o lásku...

25.04.2022 18:00
ZAK Herečka Anna Kadeřávková a jej partner -... Foto:
Herečka Anna Kadeřávková a jej partner - youtuber Gogo.
debata (1)

Na ôsmom súťažnom večere tanečnej šou Let's Dance sa však zhodou náhod objavili hneď dve známe dámy, dve krásky, herečky, ktoré spája jedna zaujímavá vec. Obe sú vo vzťahu s hviezdami domácej influencerskej scény. U Kristíny Svarinskej, ktorá sa musela s tanečnou súťažou rozlúčiť pred viac ako týždňom, ide o relatívne čerstvú záležitosť. Pôvabná hrdinka Sestričiek sa niekoľko mesiacov stretáva s youtuberom Explom, ktorý bol kedysi známejší pod prezývkou Exploited.

Moderátorka Adela Vinczeová v šatách od Fera...
Herečka Anna Kadeřávková a jej partner -...
+15Majiteľka beauty kliniky Natália Selveková.

Dvojica svoj vzťah potvrdila verejnosti len nedávno, ako však hovoria zdroje z okolia dvojice, vzťah už trvá dlhšie. Vysoký sympaťák s odfarbenými blond vlasmi vraj tiež Svarinskú oddane podporoval takmer od štartu súťaže a povzbudzoval ju z hľadiska či zákulisia, odkedy sa aktuálna séria Let's Dance začala. Priznanie pre verejnosť potom urobili viac-menej obaja, no o svojom vzťahu viac hovoriť nechceli. Niekedy je však lepšie ako sto slov jeden rukolapný dôkaz. A spoločný príchod, pózovanie aj osobná blízkosť dvojice na nedeľňajšom súťažnom večere hovorila za všetko.

zväčšiť Herečka a vypadnutá účastníčka Let's Dance... Foto: TV Markíza
Kristína Svarinská, Explo Herečka a vypadnutá účastníčka Let's Dance Kristína Svarinská prišla na prenos so svojím partnerom - influencerom Explom.

Zaujímavosťou však je, že v tento večer nebola Svarinská a Explo jediným párom v podobnom „zložení“. Platí to aj pre očarujúcu českú herečku, hrdinku hitov ako Známi neznámi či Šťastný nový rok. Reč je o Anne Kadeřávkovej, českej rodáčke, ktorá však randí so známym Slovákom – youtuberom Gogom (Danielom Štrauchom).

kristina mensia foto cinemart Čítajte viac Instagramy vedia, svet vie, ale najmä, že vieme my! Svarinská zdieľala zamilovaný záber s novou láskou

Ten sa len nedávno predstavil v reality-šou Survivor na Markíze a už v čase jej štartu sa špekulovalo o tom, že na neho čaká slávna (vtedy ešte tajuplná) priateľka. Románik dvojice sa však zjavne zmenil na pevný vzťah. Spoločne sa objavili práve na nedeľňajšom živom prenose tanečnej šou. Najmä na tvári jedného z najúspešnejších slovenských vloggerov a influencerov bola viditeľná spokojnosť a šťastný úsmev.

cibulkova Čítajte viac Vincze počas rozhodnutia vytrápil športovcov! Do semifinále Let's Dance nepostúpila Cibulková

Mimochodom, obaja páni v minulosti tvorili akési power-couple slovenského YouTube s influencerkami Momou (expartnerka Expla) a LucyPug (expartnerka Goga). Zdá sa, že v kurze sú najnovšie krásne herečky! Každopádne, držíme obom párom palce, nech im to vydrží čo najdlhšie. A nech majú jeden na druhého len dobrý vplyv…

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Kristína Svarinská #partneri #Let´s Dance #Anna Kadeřávková #Explo #Gogo

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....