Kráľovná Pocisková a kto po nej? Koho z víťazov Let's Dance by ste privítali v porote?

Spomínate si na všetkých, ktorí sa v tanečnej šou tešili z víťazstva? Prijali by ste ďalšieho kráľa či kráľovnú Let's Dance v porote? Hlasujte za vášho favorita.

19.03.2024 00:00
mokrý koláž Foto:
Víťazi Let's Dance - Vladimír Kobielsky, Zuzana Fialová a Juraj Mokrý.
debata

Spomínate si na tých, ktorí sa v minulosti tešili z titulu kráľa či kráľovnej tanečného parketu? V nedeľu večer si do poroty zasadla víťazka z roku 2010, Nela Pocisková. Návrat do Let's Dance si užila a výkony tanečníkov ju uchvátili. Spomínate si na všetkých, ktorí sa v tanečnej šou tešili z prvenstva? Prijali by ste ďalšieho víťaza Let's Dance v porote? Hlasujte za vášho favorita.

zväčšiť V muzikálovom kole Let's Dance sa ako... Foto: Markíza
Let s Dance 2024 3. kolo porota V muzikálovom kole Let's Dance sa ako porotkyňa predviedla Nela Pocisková.

Víťazkou prvej série tanečnej šou, ktorá sa na slovenské obrazovky dostala v roku 2006, sa stala herečka Zuzana Fialová, ktorá tancovala s Petrom Modrovským. Druhú sériu ovládla herečka Michaela Čobejová, ktorá v sérii z roku 2008 tancovala s Tomášom Surovcom.

zväčšiť Juraj Mokrý a Katarína Jakeš (rod. Štumpfová)... Foto: Petr Orságh
Juraj Mokrý a Katarína Jakeš Juraj Mokrý a Katarína Jakeš (rod. Štumpfová) v šou Let's Dance.

Juraj Mokrý si vytancoval prvenstvo v roku 2009, jeho partnerkou bola Katarína Štumpfová. Štvrtá séria a rok 2010 priniesol víťazstvo moderátorky Nely Pociskovej, ktorá si ho vytancovala spolu s Petrom Modrovským.

Let's Dance Čítajte viac Najskôr ho prirovnali k Paulovi Newmanovi, potom v Let's Dance skončil! Ostré slová adresoval Ďurovčík Dubayovej

O rok nato svoje tanečné schopnosti premenila na víťazstvo v šou moderátorka Jana Hospodárová, kráľovnou parketu sa stala spolu s Matejom Chrenom. Hospodárovú vystriedal v roku 2017 herec Vladimír Kobielsky po boku Dominiky Chrapekovej.

zväčšiť Ján Koleník a Vanda Poláková počas a Let's... Foto: Markíza
Ján Koleník a Vanda Poláková Ján Koleník a Vanda Poláková počas a Let's Dance.

Po dlhšej prestávke sa šou Let's Dance vrátila na televíznu obrazovku Markízy v roku 2022 a kráľom kráľov sa stal Ján Koleník, ktorý v nasledujúcej sérii zasadol do poroty. Jeho nástupkyňou sa stala herečka Jana Kovalčiková, ktorá dostala za tanečného partnera Viléma Šíra. V minuloročnom finále Kovalčiková nechala za sebou Gabiku Marcinkovú a Vratka Sirágiho. Kovalčiková aj Sirági sa objavili v hľadisku muzikálového kola, keď prišli do Incheby podporiť účinkujúcich.

Ján Tribula a Natália Glosiková  v 3. kole...
Tina a Vilém Šír v 3. kole  Let's Dance.
+7
Petra Dubayová a Matyáš Adamec  v muzikálovom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #Nela Pociková

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...