Nástupníčka je jasná: Svieža tvárička aj dlhé nohy v šortkách, dcéra Kate Mossovej zatienila slávnu mamu

Módne podujatia ich lákajú často spoločne a na jednom podobnom sa objavili aj v pondelok večer. Slávna britská modelka Kate Moss a jej dcéra Lila zavítali na módnu šou Gucci.

15.05.2024 11:30
Kate Moss Foto:
Britská topmodelka Kate Moss odchádza z after-párty po prehliadke Gucci Cruise Fashion Show v Londýne.
debata

Rodinné duo organizátori usadili do prvého radu a, samozrejme, vedľa seba. Mama s dcérou si užili pozornosť médií, ale aj spoločné chvíľky. Zdá sa totiž, že toľko ich spolu netrávia a nerobili tak ani po skončení módnej prehliadky s kolekciou Cruise 2024 od talianskeho ateliéru Gucci.

Herečka a modelka Rose Bertram. Čítajte viac Cannes je opäť plné hviezd: Režisérka Barbie s výstrihom po pupok, Heidi Klum v róbe pre princeznú a Meryl Streep? V 74 rokoch vyzerá ako bohyňa

Mossovú staršiu zachytili objektívy paparazzov na ceste z večierka, ktorý sa konal po prehliadke. Očividne vo veselej nálade, no trochu spoločensky unavená – alebo aspoň tak pôsobiaca na záberoch. Tak bola zvečnená slávna supermodelka 90-tych rokov.

Lila Moss, dcéra topmodelky Kate Moss,... Foto: Profimedia
Lila Moss Lila Moss, dcéra topmodelky Kate Moss, prichádza na prehliadku Gucci Cruise, ktorá sa konala v priestoroch Tate Modern.

Jej dcéra Lila, s ktorou si nedávno zapózovali v reklamnej kampani značky Fendi na kabelku Peekaboo, nemohla vyzerať odlišnejšie. Usmiatu blondínku prichytili médiá pri odchode z prehliadky, keď sa hrnula do taxíka, aby sa pripojila ku svojim priateľom. V žltom tope a mikrošortkách, ktoré doplnili výrazné nazúvacie topánky na platforme, vyzerala superštýlovo. Jedno sa nedá poprieť… Kate má ukážkovú nástupníčku.

Rose Bertram prichádza na premiéru filmu The...
Modelka Tatiana Korsakova.
+44Americká herečka Jane Fonda v kreácii Elie Saab.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss #porovnanie #Lila Moss

+ Venujte čas relaxácii a meditácii, znižuje to stres a zlepšuje náladu.
Zapojenie sa do súťaže prinesie vytúžené...

+ Oddychujte, práca vás dostatočne vyčerpáva, zaslúžite si vypnúť.
Lietate v oblakoch, vaše...