Novou Miss Slovensko je kráska z Oravy - Karolína Chomisteková

Slovensko má tento rok už svoju druhú kráľovnú krásy. Novou Miss Slovensko, ktorá bude nosiť pri svojom titule rok 2013, sa stala Karolína Chomisteková.

14.04.2013 22:59 , aktualizované: 15.04.2013 04:35
Luciána Čvirková, MISS Slovensko 2013 Karolína... Foto: ,
Zľava: Druhá vicemiss Luciána Čvirková, MISS Slovensko 2013 Karolína Chomisteková a prvá vicemiss Nikoleta Duchoňová.
debata (4)

Brunetka z Oravského Podzámku má za sebou mimoriadne úspešný večer. Okrem hlavnej výhry večera, ktorú získala na záver vydareného živého prenosu v duchu módnej šou, si odnášala domov až tri ďalšie tituly – Miss Press, Miss Gosh aj Miss Pierot.

Moderátor večera Leoš Mareš.
Finalistka súťaže Veronika Záteková (20) z...
+22Finalistka súťaže Alica Hoffmannová.

„Takýto večer zažije dievča len raz za život, tak si ho chcem užiť. Na trému a strach by som chcela zabudnúť,“ prezradila pre Pravda.sk ešte pred živým finále Chomisteková. Na radosť teda bude mať určite niekoľkonásobný dôvod. Po slávnostnom vyhlásení cien uviedla, že je veľmi šťastná. Trému vraj prežívala len na začiatku. "Pri úvodnom tančeku boli dievčatá dobre vyklepané, Ale dopadlo to dobre, " vysvetlila.

Chomisteková získala osobný automobil, či prenájom luxusného bytu na rok. „Študujem v hlavnom meste,“ prezradila Chomisteková. Ceny jej teda prídu vhod. „Už zhruba rok som v Bratislave. Bytík sa zíde a nemusím kupovať električenku, keďže mám autíčko,“ vyznala sa nová Miiss.

Odborná porota, na čele ktorej stála riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová, vybrala ako 1. vicemiss plavovlásku Nikoletu Duchoňovú. Na treťom mieste skončila finalistka s číslom 1 Luciána Čvirková. Za Miss Sympatia zvolili diváci pri televíznych obrazovkách finalistku s číslom 12 Barboru Lučivjansku.

Pri odovzdávaní menších titulov vôbec s Chomistekovou vôbec nevpustili medzi seba kolegyne a striedali si medzi sebou jednotlivé šerpy a výhry. „Mne to už prišlo také vtipné, že sa takto striedame, ale teším sa,“ komentovala zaujímavé odovzdávanie cien „malých Miss“ pre finalistky Lučivjanská. „Počas celej prípravy na mňa nadávali, že mám byť odvážnejšia, že sa ľuďom nepáči, ak stojím tak v úzadí, ale nakoniec sa to ľuďom páčilo,“ doplnila Popradčanka, ktorá získala titul Miss Sympatia. „Znamená to pre mňa veľmi veľa,“ dodala.

Výber troch najúspešnejších finalistiek sa pozdával i riaditeľke súťaže a zároveň predsedníčke poroty Miss Slovensko Magdaléne Šebestovej. „Som veľmi spokojná. Myslím si, že každá jedna z nich si to zaslúžila,“ uviedla Šebestová.

Finalistka s číslom 1 Luciána Čvirková.
Finalistka s číslom 2 Simona Mudráková.
+9Finalistka s číslom 3 Karolína Chomisteková.

Na móle, ktoré malo 25 metrov, sa finalistky predviedli počas večera napríklad v plavkách svetoznámej značky Versace či spodnej bielizni Roberto Cavalli. Priestor dostal aj jeden český a jedenásť slovenských módnych návrhárov, ktorí pre finalistky vytvorili záverečnú kolekciu spoločenských šiat. Samostatnej kolekcii od dizajnérky Michaely Ľuptákovej patril ďalší blok prehliadkového večera.

Počas finále v rámci hudobného programu vystúpil napríklad Martin Chodúr, David Koller s Lenkou Dusilovou, Rytmus či Mária Čírová.

4 debata chyba

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....