Kráska z Litvy v bikinách! Pri pohľade na jej krivky vám spadne sánka

Niet hádam mesiaca v roku, kedy by americká značka Victoria's Secret neorganizovala fotenie či promo-akciu so svojimi sexi modelkami. Príťažlivé dievčatá majú fotografov stále v pätách.

11.05.2013 00:00
debata (4)
Litovská topmodelka Edita Vilkeviciute... Foto: Profimedia.sk
Edita Vilkeviciute Litovská topmodelka Edita Vilkeviciute predvádza svoje krivky v bikinách počas fotenia pre značku Victoria's Secret.

Skupinu modeliek, ktorá sa v uplynulých dňoch presunula na ostrov Svätého Bartolomeja, nasledovali paparazzovia aj tam. Niet divu – zachytiť na záberoch najpríťažlivejšie telá súčasného modelingu je vždy pomerne zisková záležitosť. Jednotlivé fotografie sa veľmi dobre predávajú.

Tentoraz sa do Karibiku vybrala dvojica Adriana Lima a Edita Vilkeviciute. Práve druhá menovaná vyvolala na pláži doslova rozruch. Dvadsaťštyriročná rodáčka z Litvy sa môže pýšiť naozaj dokonalým telom – plné poprsie, zadoček tak akurát a štíhly driek s pevným a vypracovaným bruškom – to je kombinácia, ktorá je pre Victoria's Secret nepostrádateľná.

Litovská topmodelka Edita Vilkeviciute... Foto: TWITTER
Edita Vilkeviciute Litovská topmodelka Edita Vilkeviciute zverejnila zábery z Karibiku aj na Twitter.

Edita, ktorá má na konte prácu pre magazíny ako Vogue Paris či Vogue Italia a objavila sa v špičkových kampaniach, si prácu na ostrove St. Barths užívala. Na Twitteri zavesila záber z nádhernej pláže, kde si užívala chvíľky voľna v prestávkach medzi jednotlivými foteniami.

Dievčatá, ktoré mali príležitosť pracovať pre amerického výrobcu dámskej bielizne, tvrdia, že ide doslova o prácu snov. Pózovanie v tých najkrajších lokáciach je jedným z pozitív, ešte viac však oceňujú skvelý servis a luxusnú starostlivosť značky.

4 debata chyba

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....