Dokonalé telo! Pozrite, Naomi strčí do vrecka aj polonahé 18-tky

Naposledy pre slávnu značku Versace predvádzala v roku 1997 - v tom istom roku, keď násilnou smrťou zomrel Gianni Versace. Topmodelka Naomi Campbell sa pod logo medúzy vrátila v nedeľu večer.

02.07.2013 00:00
debata (1)
Topmodelka Naomi Campbell predvádzala pre... Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Naomi Campbell Topmodelka Naomi Campbell predvádzala pre Versace prvýkrát od roku 1997 - roku, keď zomrel dizajnér Gianni Versace. Jej výstup bol poriadne provokatívny. Štyridsiatnička sa nezľakla odvážnych šiat, ani priehľadného materiálu.

Na prezentácii kolekcie haute couture v rámci línie Atelier Versace sa čokoládová kráska stala hlavnou hviezdou prehliadky. A zaslúžene. Hoci modelky, ktoré kráčali spoločne s ňou po móle, majú menej aj o viac ako dve desaťročia, 43-ročná Naomi sa pri nich vôbec nemusí hanbiť. Jej telo vyzerá naozaj superpríťažlivo. Dojem sexuálnej mašiny ešte zdôraznili kreácie, ktoré boli odvážne viac než kedykoľvek predtým.

Topmodelka Naomi Campbell predvádzala pre...
Prehliadka línie Atelier Versace - kolekcie...
+4Prehliadka línie Atelier Versace - kolekcie...

Hlavná kreatívna autorka talianskeho módneho domu – Donatella Versace vystavala kolekciu na kontraste nahoty, dramatickej čiernej a trblietavého efektu. Modelky sa predvádzali v čipkovaných podprsenkách, ktoré len sporo (ak vôbec) zakrývali intímne partie a vykúkali lascívne zo šiat často tvorených pruhmi látky zopínanými v asymetrických líniách kovovými sponami.

Nechýbala kožušina z činčily – spracovaná na jemno a spájaná rovnakým spôsobom v tenučkých pásoch do podoby trenčkotov či svetríkov. Najvýraznejšie však pôsobili modely šiat, v ktorých sa transparentné panely striedali s bohato zdobenými a ručne vyšívanými pásmi látky nalepenej na telo ako druhá koža.

Prehliadka línie Atelier Versace - kolekcie... Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Atelier Versace Prehliadka línie Atelier Versace - kolekcie haute couture módy bola plná erotických prestrihov, rafinovane či veľmi odvážne a priamo odhalenej pokožky pod luxusnou čipkou.

Práve kolekcie Atelier Versace odštartovala už v nedeľu večer prezentáciu najluxusnejších módnych línií sveta, ktoré vybrané módne domy ponúkajú dvakrát ročne. Cena modelov sa začína pri sume 20-tisíc eur, ale môže sa vyšplhať aj k šesťmiestnym sumám. V Paríži, kde sa podujatie koná, sa v pondelok prezentoval už módny dom Dior či Armani Privé, nasledovať bude Chanel, Valentino či Elie Saab.

1 debata chyba

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....