Ostne v bradavke! Rihanna zatienila parížske hviezdy provokáciou

Prehliadka módneho domu Chanel je zárukou prítomnosti hviezd z celého sveta. Výnimkou nebola ani tá utorňajšia. Hviezdou bola speváčka Rihanna.

02.07.2013 16:40
debata
Speváčka Rihanna na prehliadke Chanel pútala... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Rihanna Speváčka Rihanna na prehliadke Chanel pútala pozornosť odvážnou garderóbou - spod tenučkej látky kardiganu jej bolo vidieť ostne na bradavkách.

Opäť však zaujala najmä tým, čo mala na sebe. Či skôr nemala. Barbadoská rodáčka dorazila do priestorov Grand Palais v Paríži v maslovom predĺženom kardigane s gombíkmi zdobenými tradičným logom obrátených C. Ležérne, len na dva gombíky zapnutý kúsok však okamžite odhalil, že hviezda si s ďalšími súčasťami garderóby veľké starosti nerobila.

Herečka Kristen Stewart vyzerala spokojne a...
Herečka Astrid Berges-Frisbey na prehliadke...
+27Speváčka Rihanna sa zúčastnila na prehliadke...

Pod tenučkou látkou jemného kašmíru odhaľovala čierne nohavičky, na hrudi absentovala podprsenka a diva ho zahaľovala najmä šnúrami perál. Kardigan tiež odhalil speváčkino zdobenie na intímnych partiách. Spod tenučkej látky totiž celkom jasne vykúkali ostne extravagantnej náušnice, ktorou si 25-ročná hviezda prepichla bradavku.

Herečka Kristen Stewart vyzerala spokojne. A... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Chanel - haute couture - jeseň-zima 2013 - Kristen Stewart Herečka Kristen Stewart vyzerala spokojne. A štýlovo.

Vedľa Rihanny tak väčšina pozvaných hviezd pôsobila veľmi decentne a distingvovane. Na jemný sexepíl však stavila aj americká herečka Kristen Stewart a treba povedať, že v tomto prípade urobila veľmi správne. Klasické chanelovské sako doplnené kratučkými šortkami bola kombinácia, ktorá nositeľke dodala šmrnc.

Prehliadka Chanel - haute couture - jeseň-zima... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Chanel - haute couture - jeseň-zima 2013 Prehliadka Chanel - haute couture - jeseň-zima 2013

Na prehliadku, ktorá sa odohrávala v aranžovaných kulisách zbúraného divadla, sa prišla pozrieť aj Milla Jovovich, herečky Astrid Bergés-Frisbey či Vanessa Paradis alebo topmodelky Natalia Vodianova a Inés de la Fressange. Modelky sa predvádzala v luxusných a precízne prepracovaných kreáciách, pričom strihovo boli jednotlivé modely naozaj dokonalé. Spojovacím motívom bola akási inšpirácia futurizmom, ktorý však dizajnér Karl Lagerfeld kombinoval s folklórnymi prvkami.

Kulisy rozpadajúceho sa divadla, na ktoré sa Grand Palais premenil, mali byť vraj narážkou na aktuálny stav francúzskej ekonomiky a jej vplyvu na svet súčasnej módy. Viac si pozrite v galérii.

debata chyba

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...