Jan Kraus: Na Slovensku máte viac krásavíc na meter štvorcový

Moderátor Jan Kraus strávil piatkový večer v spoločnosti ženskej krásy. A nielen ten. Prenos Miss Slovensko 2009 nacvičoval v Bratislave tri dni.

18.04.2009 13:00
Kraus Foto:
Moderátor večera Jan Kraus predviedol vlastnú verziu promenády v plavkách.
debata

„Prípravy na takýto projekt sú organizačne dosť náročné,“ vysvetlil Kraus, no priznal, že na slovenských programoch sa mu páči miera voľnosti, ktorú dostane. „V Česku sú podobne programy robené metódami, ktoré sú pre mňa neprijateľné. Dajú mi text, aby som sa ho naučil, ale to nie,“ podotkol Kraus, podľa ktorého sú slovenské televízne tímy modernejšie.

Hoci celý večer sa niesol v znamení hľadania najkrajšej Slovenky, obľúbený český moderátor si svoju víťazku nehľadal. „S víťazkou som spokojný, ale favoritku som si nehľadal. Víťazka nemusí byť váš tip, ale ak vyhrá, má šťastie a to treba mierumilovne prijať,“ podotkol Kraus a doplnil, že novopečená Miss Slovensko Barbora Franeková je veľmi pekná.

Za vetu z úvodu prenosu, keď priznal, že na Slovensku žijú tie najkrajšie ženy, ho vraj doma nevypískajú. „Ja už som tú hlášku opravoval. Myslím si, že na Slovensku je výskyt krásavíc na meter štvorcový o niečo vyšší, ale v Česku sú tiež krásne dievčatá,“ podčiarkol.

Jana Krausa si diváci pamätajú aj z porotcovania v šou Slovensko má talent, účinkoval tiež v silvestrovskom programe na obrazovke Markízy. Núka sa teda otázka, či sa náhodou neobjaví aj v pripravovanej „česko-slovenskej“ Superstar, ktorú chystá Markíza a TV Nova. „Dostal som ponuku vo fáze takpovediac ešte veľmi nejasnej. Ale s ohľadom na to, že celý projekt štartuje v júni, je pravdepodobnosť mojej účasti takmer nulová.“

Mária Čírová s priateľom, hudobníkom a...
Peter Cmotik spieval misskám You are so beautiful.
+24Europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová s...
debata chyba

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...