Miss Franeková: Pod skalpel by si neľahla, od otca bočila

Nová Miss Slovensko Barbora Franeková by si nechcela ku kráse pomôcť plastickou operáciou. Povedala študentka práva zo Žiliny, ktorej korunku krásy prisúdili v piatok večer.

18.04.2009 20:36
Finalistka číslo 3 Barbora Franeková Foto:
Telo Miss Slovensko 2009 Barbory Franekovej je zaručene pravé. A v najbližšom čase sa to vraj určite nezmení,
debata

V druhej zo súťaží krásy, Miss Universe SR, pritom koncom marca vyhrala blondínka, ktorá sa neskôr ku chirurgickému zásahu priznala. „Ja som zástancom prirodzenej krásy,“ povedala brunetka, ktorá si postavu v zime udržuje lyžovaním, v lete korčuľovaním a plávaním. Pod skalpel by si vraj neľahla, ani keď bude staršia.

„Kvôli vráskam určite nie, možno zo zdravotných dôvodov, keby bolo treba, ale zatiaľ neplánujem nič také,“ dodala nová Miss. Kým ona bude Slovensko reprezentovať na súťaži Miss World, víťazka druhej súťaže, Denisa Mendrejová, ktorá sa priznala k plastickej operácii poprsia, zase pôjde na Miss Universe.

Galéria z finále Miss Slovensko a párty po ňom

A hoci Franeková skrášľujúce zákroky odmieta, bulvárne médiá si ju všimli ešte pred ziskom korunky. Začali rozoberať jej údajne problematický vzťah s otcom, ktorý vraj bol kedysi československým majstrom v boxe a dnes žije ako bezdomovec. Miss tvrdila, že jej to nevadilo. „Zatiaľ mi to neprekáža, myslím, že to patrí k tomu,“ poznamenala kráska, ktorej otec sa objavil aj na piatkovom prenose či párty v bratislavskom hoteli.

Tam ho Barbora ignorovala a keď sa ku nej snažil dostať, spoločne s kamerami „unikala“ preč. „S otcom nekomunikujem. Ale tu je moja mamina, ona je pre mňa v živote dôležitá,“ odpovedala na otázku Pravda.sk, aký vzťah má s bývalým športovým šampiónom.

Barbora Franeková v šatách Fera Mikloška.
Porotca Josef Laufer sa na párty s miss...
+8Barbora Franeková v plavkách Borisa Hanečku.
debata chyba

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...