Kráska Čvirková mieri do Bieloruska, oblečie ju dizajnér Komosný

Tohtoročná druhá vicemiss Slovensko Luciána Čvirková odchádza 17. augusta do Bieloruska, kde sa na súťaži Miss Supranational predvedie v šatách od módneho návrhára Libora Komosného.

08.08.2013 16:00
debata
Druhá vicemiss súťaže krásy Miss Slovensko 2013... Foto: SITA, Ľudovít Vaniher
Druhá vicemiss súťaže krásy Miss Slovensko 2013 Luciána Čvirková. Druhá vicemiss súťaže krásy Miss Slovensko 2013 Luciána Čvirková.

Jeden z jeho modelov mala na sebe aj počas finálového večera Miss Slovensko. „S Liborom sme si počas národného finále veľmi dobre rozumeli. Je vtipný a skutočne veľmi kreatívny. Jeho modrobielu kolekciu, v ktorej ste napríklad mohli vidieť Luciu Satinskú na filmovom festivale Art Film Fest, si zamilujú hneď všetci. Ja osobne ale budem mať stále najbližšie k šatám, ktoré mi pripomínajú naše finále,“ povedala Čvirková, ktorá bude historicky prvou reprezentantkou Slovenska na Miss Supranational.

Finále piateho ročníka súťaže sa uskutoční 6. septembra v Športovom paláci v Minsku, pričom ešte predtým delegátky precestujú viaceré bieloruské mestá. "V Bielorusku som ešte nikdy nebola, ale je to asi osud. Celý minulý rok som totiž bývala na internátnej izbe so študentkou z Bieloruska. Nejaké informácie o tejto krajine, samozrejme, mám,“ pokračovala Čvirková, ktorá bola tento rok so 179 centimetrami najvyššou finalistkou Miss Slovensko.

Dvadsaťročná Luciána Čvirková pochádza z Trebišova a je študentkou geografie na Univerzite Komenského v Bratislave. Na jeseň budú okrem nej slovenské farby vo svete reprezentovať aj ďalšie dve víťazky Miss Slovensko 2013.

Absolútna víťazka Karolína Chomisteková odcestuje v septembri na najprestížnejšiu súťaž ženskej krásy Miss World, ktorá sa bude tento rok konať v Indonézii a prvá vicemiss Nikoleta Duchoňová sa na jeseň pokúsi o úspech v Japonsku na Miss International.

debata chyba
Viac na túto tému: #bielorusko #Luciána Čvirková #Miss Supranational #Libor Komosný

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...