Najradšej to mám naostro, šokovala v televízii Chrissy Teigen

Modelka Chrissy Teigen, priateľka speváka Johna Legenda a hviezda plavkových kampaní a editoriálov v Sports Illustrated, nepochybne patrí medzi sexi dámy. Možno ešte viac sexi bude pre niekoho po odhalení tajomstva v televíznej šou.

13.08.2013 14:05
Chrissy Teigen Foto:
Topmodelka Chrissy Teigen (vpravo) s kolegyňou a kamarátkou Irinou Shaykovou.
debata

Dvadsaťsedemročná Teigen sa nedávno objavila ako hosť v televíznej relácii Fashion Police u Joan Riversovej a prezradila, že prišla naostro. Na otázku, prečo, prezradila, že skrátka to neobľubuje. „Nemám rada spodnú bielizeň. Nenosím ju, pokiaľ nemusím,“ vysvetlila.

Na druhej strane si však modelka nohavičiek užije viac ako dosť vo svojej práci. Pomerne často totiž pózuje pred objektívmi v bikinách alebo spodnej bielizni. „Tam mi to celkom stačí,“ skonštatovala so smiechom.

Nedávno podobné vyjadrenie vyšlo aj z úst ďalšej topmodelky Behati Prinsloovej. Priznala sa, že nerada nosí podprsenky. To by, samozrejme, nemuselo stáť za povšimnutie. Faktom ale je, že Prinsloo je tvárou najslávnejšieho amerického výrobcu dámskej bielizne – značky Victoria's Secret. A jej slová vraj poriadne nahnevali šéfov koncernu.

debata chyba
Viac na túto tému: #bielizeň #Chrissy Teigen #bez nohavičiek #nechuť nosiť bielizeň

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...