Kuchařová: Titul Miss World je len raz za život a nik vám ho nezoberie

Plavovláska Taťána Kuchařová je jedným z mála prípadov, keď sa bývalej Miss podarí presadiť aj vo svete medzinárodného modelingu. Myslí si, že je to vďaka osobitosti. Tá je pre modelku nutná.

12.09.2013 00:00
Taťána Kuchařová Foto:
Modelka a ambasádorka súťaže Elite Model Look 2013 Taťána Kuchařová.
debata

„Pre modeling existujú základné predpoklady ako je výška a váha, ale myslím si, že je dôležité byť niečím osobitá a iná,“ uviedla pre Pravdu Kuchařová na minulotýždňovom finále súťaže Elite Model Look 2013.

„Ja som vždy bola trošku iná modelka a možno to bolo mojou prednosťou. Fakt, že som sa presadila v rámci medzinárodného modelingu, beriem dnes ako veľkú devízu,“ doplnila ambasádorka českej časti súťaže.

Kuchařová, ktorú momentálne vídať po boku hudobníka Ondřeja Brzobohatého, je tiež jedinou českou držiteľkou titulu Miss World. Titul najkrajšej ženy sveta získala v roku 2005. Na otázku, či pre modelku nie je podobná „nálepka“ na oštaru, odpovedala s úsmevom.

„Raz mi na túto tému povedala múdre slová moja kolegyňa, ktorá získala titul Miss World ako jedna z prvých. Bola to Francúzka a už bohužiaľ zomrela. Povedala mi: ‚Vieš drahá, ten titul je niečo, čo máš len raz za život a už ti to nikto nikdy nezoberie.‘,“ zaspomínala si česká kráska. „Cítim to tak sama. Šírim ďalej posolstvo Miss World a hrdo nosím tento titul. Vždy sa k nemu budem priznávať,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #Miss World #Taťána Kuchařová

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...