Sklamanie pre sexi Austrálčanku. Najsexi šou roka bude bez Mirandy!

Modelka Miranda Kerr patrila niekoľko rokov ku kľúčovým tváram americkej značky Victoria's Secret. Na jej výročných prehliadkach bielizne predvádzala svoje dokonalé krivky. Tento rok už nebude.

13.09.2013 10:00
debata
Modelka Miranda Kerr na móle. Foto: Reuters, CARLO ALLEGRI
Victoria´s Secret Fashion Show 2012 - Miranda Kerr Modelka Miranda Kerr na móle.

Ako tvrdí zdroj, ktorý cituje server JustJared.com, meno pôvabnej Austrálčanky chýba v tohtoročnom zozname modeliek na výročnú šou VS 2013. Na druhej strane to nie je až také prekvapivé, keďže značka s Kerrovou rozviazala spoluprácu už pred pár mesiacmi a spoločne o tom informovali prostredníctvom svojich zástupcov. Zdôvodnením od krásnej manželky herca Orlanda Blooma bola, že sa chce viac venovať rodine a sústrediť sa na ďalšie projekty svojej modelingovej kariéry.

Austrálčanka Miranda Kerr predvádzala bielizeň...
Topmodelky Behati Prinslo (vľavo) a Miranda...
+12Topmodelka Miranda Kerr predvádza jednu z...

Objavili sa však aj tvrdenia, že Kerr si žiadala za obnovenie kontraktu príliš vysoký honorár, či napríklad, že patrila k rozmarným modelkám s maniermi, ktoré už značka nebola ochotná trpieť.

Počas módnej šou, ktorá sa bude konať v novembri, by však nemali na móle chýbať krásky ako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes či Candice Swanepoel. Podobne ako Kerr chýba vraj v zozname zazmluvnených sexbomb aj plavovláska Erin Heatherton.

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria´s Secret #Miranda Kerr #výročná šou #angažmán

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...