Sandra Bullock v 49 rokoch na titulke Vogue. Pozrite, ako jej to pristane!

Hoci má táto populárna herečka už 49 rokov, dostala sa na titulnú stranu amerického magazínu Vogue. Zdobí jeho októbrové vydanie.

19.09.2013 10:00
debata

Hollywoodsku

Herečka Sandra Bullock na titulnej strane... Foto: SITA/AP
Vogue US October 2013 cover - Sandra Bullock Herečka Sandra Bullock na titulnej strane magazínu Vogue US.

pritom fotografoval pre najslávnejší módnik sveta renomovaný fotograf Peter Lindbergh. Celý foto-editoriál je inšpirovaný práve Bullockovej novým filmom a stavia na tónoch sivej, striebornej a metalických prvkoch.

Bullockovú na titulnú stranu obliekli do šiat od Marca Jacobsa, ale vo vnútri magazínu predvádza aj kúsky z dielne Michaela Korsa či Prady. Fanúšikovia tejto sympatickej a pôvabnej dámy však ocenia najmä rozhovor, v ktorom sa herečka zdôverila s množstvom vecí zo svojho súkromia.

Prekvapivá bude najmä informácia, že skoncovať s kariérou môže veľmi ľahko. Hviezda priznala, že je to kvôli adoptívnemu synčekovi Louisovi. „Nechcem, aby pociťoval tlak spojeným s tým, čo robím. Ak sa tak stane, skončím, odídem. Ak príde v mojej kariére jediná vec, ktorá bude negatívne ovplyvňovať jeho život, zbalím sa a odsťahujem sa na Aljašku,“ vyhlásila herečka. Doplnila, že si myslí, že šoubiznis dokáže vziať mnohým deťom slávnych ich detstvo. To by vraj v žiadnom prípade nechcela.

Bullockovej novinka Gravitácia príde do slovenských kín 3. októbra. Okrem nej si pod režisérskou taktovkou Alfonsa Cuaróna zahral aj George Clooney.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vogue #'NSync #Gravitácia #Sandra Bullock

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...