Nádherní anjeli v nočnom Paríži: Adriana Lima sa ukázala v bielizni

Paríž síce na štart týždňa módy ešte len čaká, ale krásy už zažil v uplynulých dňoch viac ako dosť. Navštívili ho anjelici značky Victoria's Secret.

21.09.2013 00:00
debata
Brazílska topmodelka Adriana Lima na nakrúcaní... Foto: Profimedia.sk
Adriana Lima Brazílska topmodelka Adriana Lima na nakrúcaní reklamného spotu v Paríži. Predvádzala dokonalú figúru.

Skupina topmodeliek pricestovala do mesta na Seine kvôli nakrúcaniu televízneho spotu. A Parížanom, ale aj médiám ponúkli naozaj zaujímavú príležitosť pozrieť si anjelikov v akcii.

Námestie svornosti sa stalo jedným z priestorov, kde sa nakrúcala časť reklamy. Málokto mal však oči pre štáb, keď sa po kamenných schodoch či pri pomníku premávali nádherné modelky len v dámskej bielizni. Nechýbali im ani masívne krídla z bieleho peria, ktoré sú už poznávacím znamením v rámci výročnej módnej šou.

zväčšiť Zľava: Adriana Lima, Lily Aldridge a Karlie... Foto: Profimedia.sk
Adriana Lima, Lily Aldridge a Karlie Kloss Zľava: Adriana Lima, Lily Aldridge a Karlie Kloss spoločne na nakrúcaní pre Victoria's Secret v Paríži.

„Práve sme dokončili prvý deň nakrúcania. Dobrú noc, Paríž,“ odkázala na Twitteri krásna Adriana Lima – dvojnásobná mama, ktorej figúra vyzerala v bielej čipke naozaj dokonalo. Z pľacu odchádzala aj s ďalšími kolegyňami až o siedmej ráno – štáb totiž potreboval nočné zábery a pracovalo sa až do svitania.

Okrem Limy však v Paríži nechýbala ani Karlie Kloss, Lily Aldridge či Behato Prinsloo. Výročná módna šou by sa mala konať v novembri.

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Victoria´s Secret #Paríž #Adriana Lima #Karlie Kloss

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....