Priehľadná blúzka a podprsenka nikde. Kate Moss ukázala všetko!

Štyridsiatku oslávi topmodelka Kate Moss naozaj netradične - bude pózovať pre magazín Playboy. O tom, že nahota je pre ňu celkom prirodzená, však presvedčila aj na otvorení milánskeho butiku.

22.09.2013 00:00
debata
zväčšiť Dizajnér Stuart Weitzman a modelka Kate Moss... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Kate Moss Dizajnér Stuart Weitzman a modelka Kate Moss spoločne na otvorení butiku v Miláne. Kate Moss odhaľovala pod priehľadnou blúzkou poprsie.

Britská modelka pricestovala do Talianska, aby v spoločnosti dizajnéra Stuarta Weitzmana otvorila jeho nový obchod. A pozornosť si vydobyla takmer okamžite.

Mossovej na to stačila priehľadná blúzka z novej kolekcie Saint Laurent. Pod ňu si matka dcéry Lily Grace neobliekla žiadnu bielizeň. Hoci prsia väčšinu času zakrývalo čierne sako, nechýbali ani momenty, keď sa Kate bez ostychu nahla či zdvihla ruku a odhalila tak fotografom svoje vnady.

Britská topmodelka Kate Moss otvorila v Miláne... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Kate Moss Britská topmodelka Kate Moss otvorila v Miláne butik siete Stuart Weitzman a provokovala v priehľadnej blúzke. Vôbec jej neprekážalo, že fotografom odhalila svoje poprsie.

Fakt je, že v jej prípade o žiadne výnimočné aktivity nejde. Moss sa už viackrát vyzliekla na stránkach kalendára Pirelli, v módnych editoriáloch či reklamách.

debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #Kate Moss #odhalená #priehľadná blúzka

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...