Nemá štipku mejkapu! Krásna (a priesvitná) Rosie uchvátila v Paríži

Byť bez štipky mejkapu - to si asi mnohé dámy ani nedokážu predstaviť. Britská modelka Rosie Huntington-Whiteley sa tak predviedla na ostrosledovanej módnej šou. A vyzerala nádherne.

27.09.2013 17:09
debata (4)
Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley na... Foto: Profimedia.sk
Rosie Huntington-Whiteley Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley na prehliadke jarnej kolekcie značky Balmain. Predviedla sa v priehľadnom outfite a bez mejkapu.

Dvadsaťšesťročná kráska, ktorá sa objavila aj vo filme Transformers 3, bola jednou z modeliek na štvrtkovej prehliadke parížskeho módneho domu Balmain. A pravdepodobne tou najsledovanejšou.

Rosie si však nevyslúžila pozornosť len pre celebritný status. Táto londýnska rodáčka patrí medzi najkrajšie ženy sveta a potvrdila to aj na móle, kam ju spoločne s kolegyňami vyslal vizážista prehliadky Tom Pecheux bez líčidiel. Modelky s priesvitnými, priam dievčenskými tváričkami mali pravdepodobne nechať vyniknúť prepracované a delikátne zdobené kreácie od dizajnéra Oliviera Rousteinga.

Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley na...
Modelka predvádza kreáciu z kolekcie Balmain na...
+5Modelka na prehliadke značky Balmain v Paríži....

Britská hviezda však upútala pozornosť aj preto, lebo na záver šou sa objavila v priehľadnom tope pošívanom perličkami a korálikmi – z jej ženských predností tak pozvaní hostia videli asi viac než by si želal jej priateľ – herec Jason Statham, ktorý ju na šou sprevádzal. Nuž, ale pri džobe modelky si musí na podobné veci zvyknúť.

Hoci o dvojici sa šuškalo, že už netvorí spolu pár, niekoľko dní trávi Rosie s Jasonom v Paríži. Spoločne sa objavili aj na retrospektívnej výstave dizajnéra Azzedina Alaiu v Múzeu moderného umenia.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #Balmain #Rosie Huntington-Whiteley #priehľadná

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...