Tri deti a štyridsiatka na krku? Pozrite, Herzigová uchvátila Paríž!

Tento rok začiatkom leta priviedla česká modelka Eva Herzigová na svet svoje tretie dieťa. Na prehliadke Christian Dior v Paríži však predviedla postavu štíhlu ako prútik.

28.09.2013 06:00
debata
Eva Herzigová vyzerala na prezentácii módnej... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Christian Dior - jar-leto 2014 - Paríž - Eva Herzigová Eva Herzigová vyzerala na prezentácii módnej značky Dior očarujúco.

A nielen to! Trojnásobná mama a jedna z najslávnejších modeliek Európy sa ukázala v dokonalej podobe. Krémovo biele šaty z dielne hostiteľa podujatia, ktoré zdôrazňovali herečkin driek, jej nesmierne pristali. Herzigová ich doplnila len výrazným červeným rúžom a typickým úsmevom a vyzerala skvelo. Štyridsiatku, ktorú už má za sebou, by jej tipoval len málokto.

Česká topmodelka Eva Herzigová na prehliadke...
Prehliadka Christian Dior - jar-leto 2014 -...
+11Prehliadka značky Christian Dior na jar-leto...

Česká kráska sa nedávno zverila magazínu Marie Claire, že najlepším receptom na to, aby dobre vyzerala, je dostatočne oddychovať a dávať si na seba pozor. „A tiež by som odporučila málo slniečka, veľa vody, dosť oddychu a veľa lásky,“ odkázala Herzigová.

Spolu s ňou si novú kolekciu módneho domu Dior prišli pozrieť aj ďalšie hviezdy. Dizajnér značky Raf Simons predstavil kolekciu niekoľko desiatok kreácií, ktoré modelky predvádzali v kvetinami nádherne vyzdobených priestoroch. Kvetinová farebnosť, pestrosť, ale tiež istá jedovatosť a popínavosť sa premietla do potlačí na látkach či podoby doplnkov, kabelkám dominovali hadie dezény.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dior #Eva Herzigová

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...