Karolína Chomisteková bola na Miss World medzi 15 najkrajšími na svete!

Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková sa stala historicky prvou Slovenkou v dejinách samostatného Slovenska, ktorej sa podarilo postúpiť medzi TOP 20 najkrajších žien sveta na MISS WORLD.

28.09.2013 16:24
Karolína Chomisteková Foto:
Karolína Chomisteková.
debata

Na prestížnej svetovej súťaži, na ktorej sa zúčastnili krásky z takmer 130 štátov sveta, skončila v prvej dvadsiatke najúspešnejších.

Podľa oficiálnej tabuľky, ktorú zverejnili v priamom prenose v rámci finálového večera, obsadila štrnástu priečku. Chomistekovej sa počas mesačného pobytu na Miss World podarilo uspieť vo viacerých čiastkových disciplínach. Bodovala v športovej i talentovej súťaži a v rámci Beach Beauty sa umiestnila medzi semifinalistkami.

Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková na...
Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková na...
+7Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková na...

"Ďakujem Karolínke za úspešnú reprezentáciu Slovenska. Som na ňu pyšná. Jej skromnosť, trpezlivosť, dokonalosť a talentovanosť ju doviedli k úspechu, aký si právom zaslúži. Nikto jej nevezme, že je štrnástou najkrajšou ženou na svete s veľkým srdcom,“ povedala riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.

Finále svetovej súťaže krásy sa tento rok uskutočnilo na Bali. Víťazkou titulu Miss WORLD 2013 sa napokon stala 23-ročná Megan Young z Filipín.

Miss Filipín Megan Young, vpravo, po udelení...
Miss World Megan Young z Filipín, v strede.
+4Miss World Megan Young z Filipín.

19-ročná Karolína Chomisteková z Oravského Podzámku sa víťazkou súťaže Miss Slovensko 2013 stala 14. apríla tohto roka. Okrem titulu Miss Slovensko 2013 vyhrala aj ceny Miss Gosh, Miss Pierot a Miss Press.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Chomisteková #Miss Slovensko 2013 #TOP 20 najkrajších žien sveta

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...