Móda z párty: Čírová aj Müllerová očarili, Farna to 'zabila' účesom

Streda v znamení večierkov v hlavnom meste Slovenska opäť preverila schopnosť známych žien, či sú kamarátky s módou, aktuálnymi trendami a či ich zároveň dokáže prispôsobiť vlastnej osobnosti. Ktoré zažiarili a ktoré skôr sklamali?

04.10.2013 00:00
debata
Speváčka Mária Čírová sa tiež prišla pozrieť na...
Mária Čírová Speváčka Mária Čírová sa tiež prišla pozrieť na uvedenie nového parfumu Instinct od Avonu.

Na uvedení nového parfumu sa objavilo hneď niekoľko známych žien z rozličných oblastí. Speváčka Mária Čírová stihla absolvovať párty pri príležitosti uvedenia nového parfumu aj oslavy hudobného vydavateľstva. Na túto príležitosť zvolila veľmi elegantný model z dielne Veroniky Kostkovej. Úzka čierna sukňa, na ktorej trónil červený zvršok s architekturálnou proporciou spodného lemu vyzeral skvelo. Minimalistická vizáž s akcentom na perách a len ležérne rozpustené plavé kadere boli vhodným doplnkom.

Moderátorka Soňa Müllerová bola...
Herečka Zuzana Vačková v mužskom "divokom"...
+17Na uvedenie nového parfumu sa prišla pozrieť aj...

Na domácu dizajnérsku tvorbu stavila aj Alena Heribanová. Moderátorke to v luxusnej čiernej kreácii zdobenej krištáľmi od Fera Mikloška svedčalo. Detail s vreckami bol efektný a funkčný, kožušinové lemy patrične noblesné. Možno topánky mohli mať namiesto okrúhlej špičky skôr ostrejšiu a výraznú – ale samozrejme, to je vec osobných preferencií.

Na párty 20. výročia vydavateľstva Universal... Foto: Rene Miko
Ewa Farna Na párty 20. výročia vydavateľstva Universal Music zavítala aj česká speváčka Ewa Farna.

K čiernej inklinuje pravdepodobne aj speváčka Ewa Farna, ktorá účinkovala na oslavách vydavateľstva Universal Music. Kritizovať kombináciu úzkych spraných džínsov, kabátika s folklórnym motívom a pánskej „buřinky“ by nebolo správne – ako pódiový outfit to obstálo a v hudobnej brandži je povolená vyššia miera štylizácie. Výčitka však smeruje k účesu českej hviezdy. Falošné nadviazané pramene zbytočne uberali silu a zlacňovali ho.

Výber garderóby u českej speváčky bol však výrazne originálnejší než u jej slovenskej kolegyne Kristíny. Nechceme tvrdiť, že kombinácia džínsovej bundičky s čiernymi tubovými koktejlkami bola zlá – navyše pôvab mladej východniarky všeličo zachráni. Ale inak, to bola nuda poriadna. Bez výnimočných prvkov, skôr v duchu „najmä neuraziť“ sa vyobliekali aj moderátorky Jana Mutňanská či Stanislava Pavolová.

Speváčka a herečka Lucia Lužinská. Foto: AVON
Lucia Lužinská Speváčka a herečka Lucia Lužinská.

Koktejlové šaty z bielej čipky zvolila speváčka a herečka Lucia Lužinská. Lužinská je atraktívna dáma a aj zvolený model šiat pôsobil na nej príjemne a žensky. Zvolené doplnky už však s ním ladili menej. Každý akoby si Lužinská požičala z nejakého tematického outfitu. Zlatá „obruč“ okolo pása mala zostať na večerných šatách, topánky radšej na výlet do nočného klubu a šatka prehodená na rukách možno synovi na stužkovú o pár rokov.

Moderátorka Soňa Müllerová bola... Foto: AVON
Soňa Müllerová Moderátorka Soňa Müllerová bola neprehliadnuteľná vďaka pogumovanej pudrovej sukni.

Medzi najlepšie oblečené dámy večera patrila dvojnásobná mama a ostrieľaná moderátorka Soňa Müllerová. Veľmi správne uchopila jeden z trendov jesene, využívanie pudrových tónov. Kombinácia ľahučkej blúzky s ležérne vyhrnutými rukávmi a výraznej kruhovej sukne s pogumovaným dezénom bola na jednotku. Aj doplnky zvolené v striebristom metalickom odlesku a výrazný náhrdelník.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #módna polícia #najlepšie oblečené

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...