Sestry Haasové či Skoncová s Chabroňovou. Skončili v rovnakých šatách!

Ak sa v spoločnosti stretnú dve dámy v rovnakých šatách, zväčša sa to považuje za trapas. V prípade štvrtkovej akcie v jednom z nákupných centier v Bratislave to však rozhodne neplatilo.

05.10.2013 00:00
debata
Kolegyne Emma Tekelyová (vľavo) a Soňa... Foto: LINDEX
Emma Tekelyová (vľavo) a Soňa Müllerová Kolegyne Emma Tekelyová (vľavo) a Soňa Müllerová si obliekli rovnaké bundičky. Nerobili z toho vedu a spoločne si zapózovali.

Niekoľko známych slovenských tvárí sa stretlo na predstavení kolekcie dizajnéra Matthewa Williamsona, ktorú vytvoril pre sieť Lindex. Táto spolupráca, ktorá približuje dizajnérsku kreativitu aj širokým vrstvám prilákala stovky nákupuchtivých dám či pánov.

Zľava: Barbora Franeková, Barbora Rakovská,...
Kolegyne Emma Tekelyová (vľavo) a Soňa...
+7Moderátorka Diana Hágerová.

Pozornosť však medzi nimi pútali najmä prominentné tváre, ktoré dostali možnosť jednotlivé kusy oblečenia vyskúšať ešte pred oficiálnym predajom. Nechýbala speváčka Mária Čírová, moderátorky Barbora Rakovská, Soňa Skoncová a Andrea Chabroňová či herečky Zuzana Vačková a sestry Haasové.

Hoci kolegyne a kamarátky Emma Tekelyová a Soňa Müllerová skončili v rovnakej koženej bundičke, s úsmevom si spolu zapózovali. Kamarátky Soňa Skoncová a Barbora Franeková zase siahli po rovnakom kabáte z limitovanej kolekcie a tiež z toho nerobili veľkú vedu.

Kamarátky a kolegyne Bibiána Ondrejková (vľavo)... Foto: LINDEX
Bibiána Ondrejková (vľavo) a Zuzana Vačková Kamarátky a kolegyne Bibiána Ondrejková (vľavo) a Zuzana Vačková - neostýchali sa predviesť v rovnakej veste s kožušinovým dezénom.

„Páči sa mi, ak sa značková, dizajnérska móda dostáva medzi ľudí. Nepatrím k ženám, ktoré by utrácali za šaty veľké peniaze, radšej ich investujem do iných vecí. Ale toto je spôsob, ktorý sa mi páči. Mať šancu pochváliť sa dizajnérom za dobré ceny,“ konštatovala herečka Zuzana Vačková, ktorá sa predviedla vo veste z falošnej kožušiny. Rovnakú ukázala aj jej kamarátka Bibiana Ondrejková.

Na akcii sa objavili aj ďalšie známe dámy. Viac si pozrite v galérii.

debata chyba
Viac na túto tému: #Matthew Williamson #uvedenie #známe tváre

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....