Tvár anjela, telo sex-bohyne: Krásna Maďarka uchváti azda každého

S modelingovou kariérou začala ako hviezda prehliadok Prada, Miu Miu či Louis Vuitton, ale bolo len otázkou času, kedy po Barbare Palvinovej chňapnú predstavitelia jednej z najznámejších komerčných značiek - výrobcu bielizne Victoria's Secret.

14.10.2013 00:00
debata
Modelka Barbara Palvin nafotila ďalšiu kampaň... Foto: Profimedia.sk
Barbara Palvin Modelka Barbara Palvin nafotila ďalšiu kampaň pre amerického výrobcu dámskej bielizne - značku Victoria's Secret.

Americkú značku, ktorá zamestnáva tie najkrajšie ženy sveta, očarila rodáčka z Budapešti svojou lolitkovskou krásou, nádhernými očami a zvodnými perami, ale tiež bezchybným telom, ktoré sa v brandži nevidí tak často.

Dvadsaťročná kráska už spolupracuje s výrobcom bielizne niekoľko sezón a túto jeseň sa do tlačených médií aj na bilboardy dostáva kampaň, ktorú nafotila. Palvinovej pôvaby miesia dokopy priam anjelsku nevinnosť a nehu so ženskosťou a vyzretosťou. V podprsenkách či nohavičkách z dielne značky vyzerá táto slečna vskutku neodolateľne.

Niet divu, že záujem o Palvinovú v minulosti prejavil aj kanadský spevák Justin Bieber. Stalo sa tak počas výročnej šou Victoria's Secret. Barbara ho však vraj odmietla. Jej účasť na tohtoročnej výročnej prehliadke však určite neodmietnu predstavitelia americkej firmy. Veď kto by sa takejto krásky vzdával…

debata chyba
Viac na túto tému: #bielizeň #modelka #Barbara Palvin #modelingová kariéra

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...