Prsia von, zadok odhaliť! Heringhová na móle vytasila zbrane

Vyzliekla sa pre pánsky magazín a tak by vlastne jej odhaľovanie sa nemuselo byť ničím výnimočným. Andrea Heringhová však napriek tomu upútala.

17.10.2013 00:00
debata
Playmate Andrea Heringhová na móle počas... Foto: Daniel Kaplavka/STAR Production
Andrea Heringhová Playmate Andrea Heringhová na móle počas prehliadky Rebeccy Deák Justh predviedla zo svojho tela viac ako dosť.

Príležitostná modelka a partnerka podnikateľa Borisa Kollára sa stala záverečnou „hviezdou“ prehliadky dizajnérky Rebeccy Deák Justh, ktorá sa prezentovala v rámci prvého dňa programu Bratislavských módnych dní.

Playmate Andrea Heringhová provokovala. Bola...
Počas prehliadky dizajnérky Rebeccy Deák Justh...
+10Modelka na prehliadke dizajnérky Rebeccy Deák...

Dvojnásobná mama Heringhová vyšla na mólo v masívnom fialovo-bordovom kožuchu, spod ktorého jasne vykúkali podväzkové pásy a odhalené nohy. Postupne však odhalila aj bujný dekolt a po pár sekundách bolo zjavné, že má na sebe len akúsi priehľadnú nočnú košieľku a pod ňou provokatívnu bielizeň.

Hoci odhalenejšiu dámu v tento večer hostia nevideli, Heringhová si svoju chvíľku užívala s hrdým výrazom v tvári a jemným úsmevom. Spokojne sa usmieval aj jej partner Boris Kollár.

Playmate Andrea Heringhová na móle počas... Foto: Daniel Kaplavka/STAR Production
Andrea Heringhová Playmate Andrea Heringhová na móle počas prehliadky Rebeccy Deák Justh predviedla zo svojho tela viac ako dosť.

Prehliadka dizajnérky Rebeccy Deák Justh bola pritom vskutku zvláštnou prezentáciou, v rámci ktorej vedľa odevov boli plnohodnotnou súčasťou jednotlivých kreácií silikón v prsiach, kolagén v perách či soláriom tónovaná pokožka. Použité materiály boli nepochybne luxusné a nestáli málo peňazí, finálny výsledok v podobe kolekcie bol však skôr horkastým návratom do gýčovej disko-estetiky 90-tych rokov.

Viac o Bratislavských módnych dňoch čítajte aj na Žena.pravda.sk

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #hore bez #Andrea Heringhová #silikón

+ Nezabúdajte ani na preventívne prehliadky, je to dôležité.
Opatrnosť pri výdavkoch sa vyplatí, ušetrite pre...

+ Zbytočný stres a napätie môže spôsobovať trvalú nervozitu a strach.
Vhodný čas na prehodnotenie dlhodobých...