Kurková ukázala úžasné nohy, Maxová zvádzala: Tak pomáhali deťom!

Už deviaty ročník benefičnej módnej šou pod hlavičkou Nadácie Terezy Maxovej zažila Praha v pondelok večer. Hlavnou hviezdou bola svetová topmodelka Karolína Kurková.

19.11.2013 16:41
debata (1)
Modelky Tereza Maxová (vľavo) a Karolína... Foto: Blue Gekko
Tereza Maxová (vľavo) a Karolína Kurková Modelky Tereza Maxová (vľavo) a Karolína Kurková ochotne pózovali fotografom.

Česká rodáčka pricestovala do pražskej metropoly, aby podporila akciu na pomoc deťom. Prehliadka Fashion for kids, ktorá sa konala v priestoroch Obecného domu, pre ňu znamenala pomerne výnimočné momenty – predvádzanie niekoľkých modelov na móle. Kurková už totiž v súčasnosti pracuje oveľa viac na foteniach či dokonca v rámci televíznych šou, prehliadky si vyberá len príležitostne.

Česká rodáčka a topmodelka Karolína Kurková (v...
Topmodelka Karolína Kurková (vpravo) a Tereza...
+20Moderátorka Adela Banášová na prehliadke...

Pre český Blesk priznala, že podporiť Maxovej aktivity v pomoci deťom chcela už viackrát. V čase konania prehliadky však pravidelne predvádzala pre Victoria's Secret. Zmluva s výrobcom spodnej bielizne sa však plavovlasej kráske skončila a tento rok ju neviazali ani iné povinnosti. Na večernú šou, kde sa objavila napríklad v modrých hodvábnych šatách od Jakuba Polanku či krajkovej kreácii Zuzany Kubíčkovej, vzala aj svojich rodičov. Ešte viac než na prehliadke však pútala pozornosť po nej – v smotanových minišatách prešívaných krištáľovými stehmi od značky Fendi predviedla Kurková dokonalé nohy a vyzerala naozaj úchvatne.

Topmodelka Karolína Kurková žiarila aj v šatách... Foto: Blue Gekko
Topmodelka Karolína Kurková žiarila aj v šatách z jemnej čipky. Topmodelka Karolína Kurková žiarila aj v šatách z jemnej čipky.

Mólo nevynechala ani hostiteľa večera – dvojnásobná mama Tereza Maxová. Topmodelka síce už prekročila štyridsiatku, ale aj ona patrí stále medzi očarujúce dámy. V šatách s vysokým rozparkom od značky Costume National, ktorá do Prahy priviezla kolekciu na jar a leto 2014, predviedla svoje udržiavané krivky.

Moderátorka Adela Banášová na prehliadke... Foto: Profimedia.sk
Adela Banášová Moderátorka Adela Banášová na prehliadke Fashion for kids.

Spolu s Maxovou a Kurkovou sa objavili na móle aj ďalšie známe české krásky – napríklad topmodelka Denisa Dvořáková, alebo aktuálna Miss Česko Gabriela Kratochvílová. Veľkým prekvapením pre módnych fajnšmekrov bola účasť šéfredaktorky talianskej verzie magazínu Vogue Francy Sozzaniovej. Pod vedením Vogue Italia vznikol aj výber prehliadky najlepších českých módnych tvorcov.

Aj Slovensko však malo svojich zástupcov. Benefičnou prehliadkou sprevádzala moderátorka Adela Banášová, ktorá volila dievčenský, no zároveň decentný imidž v tubových šatách s rukávikmi, pošitých zdobnými prvkami. Masívny náhrdelník však mohla nechať radšej doma – doslova sa bil s motívom na šatách.

Organizátorka akcie Tereza Maxová prekvapila v... Foto: Blue Gekko
Tereza Maxová Organizátorka akcie Tereza Maxová prekvapila v odvážnejších sexi modeloch.

Úspech tohtoročnej akcie, ktorá sa konala pod záštitou známej automobilky, potvrdila suma výťažku – vyzbieralo sa vyše osem miliónov českých korún. Počas doterajšieho trvania sa podarilo Nadácii Terezy Maxovej získať a rozdeliť v rámci projektu Fashion for kids viac ako 37 miliónov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Adela Banášová #charita #Tereza Maxová #Fashion for kids #Karolína Kurková

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....