Dánska kráska na Barbadose: Dokonalé telo a sexi priateľ po boku!

Pre hudobníkov má očividne slabosť - dánska modelka Nina Agdal randí s členom formácie The Wanted Maxom Georgom. Nedávno si užívali slnko a pláž.

03.12.2013 00:00
debata
Člen formácie The Wanted Max George a jeho... Foto: Profimedia.sk
Max George a jeho priateľka Nina Agdal Člen formácie The Wanted Max George a jeho priateľka Nina Agdal si užívali spoločne na pláži na Barbadose.

Pri pohľade na záľubencov pritom nejedného napadne, že ide skutočne o ukážkový párik. Dlhonohá Dánka, ktorá je tvárou značiek ako Bebe či Accessorize, patrí k najsexi hviezdam súčasnej modelingovej scény. Jej priateľ je zase najurastenejším členom chlapčenskej kapely a idolom mnohých žien.

Zaľúbenci si spoločne užíval chvíle voľna na exotickom a slnečnom Barbadose a tak obaja mohli predviesť príťažlivé telá pred objektívmi paparazzov. Agdal pritom už nejaký bronz pochytala v uplynulých týždňoch – za Georgom pricestovala priamo z fotenia pre spomenuté módne značky, ktoré absolvovala v Miami.

Topmodelka Nina Agdal počas fotenia kampane... Foto: Profimedia.sk
Nina Agdal Topmodelka Nina Agdal počas fotenia kampane BEBE Spring 2014 nechtiac odhalila poprsie.

Tam sa jej dokonca stalo drobné faux pas, keď pri fotení v oceáne nechtiac odhalila svoje prednosti v šatách s voľným živôtikom. Paparazzov aj okolidúich však určite potešila.

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #sexi #Nina Agdal #Max George #Barbados

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...