Krásna Chomisteková žiarila v róbe, čaká ju kreslo v porote

Slovenská kráľovná krásy Karolína Chomisteková sa v pondelok večer objavila na móle počas prehliadky plesových šiat. Hoci pracovala, večer bol podľa nej skvelý.

11.12.2013 07:00
debata
Modelka a Miss Slovensko 2013 Karolína... Foto: ORANGE
Orange Fashion Show 2013 - Veronika Hložníková Modelka a Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková v kreácii od Veroniky Hložníkovej na prehliadke trendov plesovej a spoločenskej módy.

„Bola to pre mňa to prvá prehliadka takéhoto typu a bola krásna. Páčil sa mi orchester, ktorý tu hral, priestory – celkovo som si to užívala,“ uviedla pre Pravda.sk Chomisteková, ktorá sa objavila na móle v červených šatách od Veroniky Hložníkovej. Sama preferuje odevy, ktoré sú jemné, elegantné a ženské. „Mám rada veci, ktoré podčiarknu ženskú krásu a teda mám kladný vzťah práve k takejto móde,“ vysvetlila.

Hoci na móle počas Orange Fashion Show 2013 defilovalo viac ako šesť desiatok modelov, ona sama stihla vidieť len zopár. „Počas skúšky šiat v zákulisí som videla aj pár modelov od iných dizajnérov a boli krásne,“ skonštatovala.

Už čoskoro sa pritom okrem modelkovských povinností bude musieť Karolína sústrediť aj na novú funkciu – stane sa z nej porotkyňa. „Kastingy Miss som už absolvovala ako súťažiaca. V novom roku ma čaká veľa kastingov, ale zasadnem na druhú stranu – do pozície porotkyne. Veľmi sa na to teším – teším sa na dievčatá a na to, že pôjde o ďalšiu novú skúsenosť. Verím, že príjemnú,“ doplnila Chomisteková.

Topmodelka Zuzana Mačasová v kreácii od Fera...
Modelka Miroslava Luberdová v kreácii od Fera...
+50Modelka v kreácii od Fera Mikloška na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Chomisteková #kasting #plesová móda #porota

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....