Rozparok vysoko, nohavičky v zábere! Verešová tasí rovnaké zbrane

Slovenská rodáčka, modelka a bývalá Miss Andrea Verešová vo štvrtok večer pokrstila v Prahe svoj nový kalendár. Stredobodom pozornosti bola zaslúžene.

13.12.2013 14:14
debata (1)
Slovenská modelka Andrea Verešová prichádza na... Foto: Profimedia.sk
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová prichádza na krst kalendára v Prahe.

Niekdajšia víťazka súťaže krásy dorazila na slávnostné uvedenie svojho kalendára v šatách s vysokánskym rozparkom, ktorý odhaľoval vyformované a príťažlivé nohy. Verešová je síce matkou dvoch detí, ale krivky by jej mohli závidieť aj osemnásťročné slečny.

Rodáčka zo Žiliny, ktorú na akciu prišiel podporiť manžel Daniel Volopich či herečka Yvetta Blanarovičová, však nezostala nič dlžná ani svojej povesti provokatérky. Vysoký rozparok už od prvej chvíle „hrozil“ odhalením. V prípade 33-ročnej modelky je ťažko s istotou tvrdiť, že neželaným.

Slovenská modelka Andrea Verešová krstila... Foto: Profimedia.sk
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová krstila kalendár a znovu provokovala. Vysoký rozparok odhalil jej spodnú bielizeň.

V momente, keď Verešová vyšla na minipódium k moderátorovi akcie Tomášovi Matonohovi, umožnila fotografom skvelý výhľad. A tak znovu zachytili aj jej spodnú bielizeň.

Zaujímavosťou pritom je, že rovnaký model mala Verešová pred pár mesiacmi na prehliadke v Bratislave, tam tiež objektívy zachytili viac než len odhalené sexi nôžky.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #kalendár #krst #nohavičky #provokácia #Andrea Verešová

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...