Topmodelka Rajzak na Vianoce mieri domov. Inak by sa mama urazila

Najúspešnejšia slovenská supermodelka Kinga Rajzak musela pred Vianocami stihnúť prvú prehliadku na slovenskom móle počas Orange Fashion 2013 aj školské povinnosti podobne ako všetci ostatní študenti.

24.12.2013 00:00
Kinga Rajzak Foto:
Topmodelka Kinga Rajzak v šatách z kolekcie Missoni.
debata

„Teraz robím môj Masters v Londýne a nemám toľko času. Tak, keď odovzdám tie veci, budem mať už trošku voľna,“ povedala Kinga o svojom štúdiu na londýnskej Goldsmith University.

Po splnení školských povinností sa však teší na zaslúžený oddych i vianočné trhy. „Pôjdem na trh, mám rada varené víno. A, samozrejme, si v Londýne kúpime stromček a potom musím nájsť nejaké darčeky pre svojich blízkych. Ale už mám čosi pre rodičov,“ uviedla.

Niekoľko dní pred Vianocami pricestuje úspešná modelka do Budapešti, kde sa stretne s priateľmi i blízkymi. „Osemnásteho sa vrátim a budem najprv v Budapešti tak do 22., lebo mám tam dva byty a kamošov, príbuzných a tak, a mám rada Budapešť,“ prezradila Rajzak. Potom však už jej kroky povedú do Dunajskej Stredy, odkiaľ pochádza. „Samozrejme, musím prísť domov, lebo mamina by bola urazená, keby som neprišla,“ povedala s úsmevom krásna modelka. „Keď prídem domov, tak samozrejme som v Dunajskej Strede s rodičmi, a mám tam aj super kamošku,“ dodala.

Na Vianoce sa vraj v jej rodine miešajú slovenské i maďarské tradície, ktoré spolu vytvárajú akýsi multikultúrny mix. Na štedrovečernom stole však nesmie chýbať kapustová polievka a ryba. „Nemáme také zvyky, ktoré by sme mali každý rok. Napríklad neviem, keď sa rozpráva o tej rybe, tak niekedy máme obrovského lososa, niekedy máme nejakú bielu rybu, takže vždy ide o to, čo spravíme. Polievka vždy musí byť s kapustou, údené mäso a fazuľa,“ uviedla 26-ročná modelka, ktorá predvádza pre svetové značky ako Dior, Chanel či Burberry Prorsum.

Kinga Rajzak sa narodila 7. marca 1987 v Dunajskej Strede. Od 15 rokov žila prevažne v Maďarsku, dnes je jej domovom Londýn, kde sa okrem modelingu venuje i štúdiu na Goldsmith University. V 16 rokoch ju objavili v nákupnom centre v Bratislave a odvtedy sa jej tvár objavila na stránkach najprestížnejších módnych magazínov, predvádza modely najznámejších módnych domov a získala si status najúspešnejšej slovenskej modelky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Budapešť #Vianoce #Kinga Rajzak #doma u rodičov #varené víno

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...