Nývltová trávi Vianoce na Skype, o pár dní neskôr ju čaká Mexiko

Jedna z najúspešnejších slovenských modeliek a víťazka Elite Model Look Slovakia 1998 Linda Nývltová strávi Vianoce v Amerike, kde už niekoľko rokov žije.

24.12.2013 10:00
Linda Nývltová Foto:
Slovenská topmodelka Linda Nývltová.
debata (1)

Priznala, že Štedrý deň strávi z väčšej časti telefonovaním domov rodine. „Keďže žijem v USA, sviatky sú tu trošku v iné dni. Čiže 24. decembra budem určite pol dňa na Skype s rodičmi, kým oni budú rozbaľovať darčeky, a potom pozerať všetky slovenské vianočné klasiky,“ prezradila.

Prvý a druhý sviatok vianočný už oslávi v americkom štýle. „Dvadsiateho piateho decembra mám americké Vianoce s kamarátmi, teda brunch, stromček, darčeky…,“ dodala.

Čo sa týka osláv príchodu nového roku, modelka zvažuje exotický výlet do tepla. „Na Nový rok som sa ešte nerozhodla. Ale vyzerá to tak, že poletím s kamarátmi do Mexika – Tulum, kde sa budem týždeň potápať a chodiť bosá,“ pokračovala Nývltová. „S mojou prácou je to totiž tak, že sa vždy potvrdí tri dni pred fotením, čiže plánovať sa veľmi nedá,“ vysvetlila.

V roku 2014 ju okrem práce v New Yorku, Paríži a Nemecku čaká aj nový srdcový projekt pre značku Letta. „Začala som spolupracovať s letta.eu ako Brand Ambassador, čiže na mňa okrem iného čaká aj veľa kabeliek,“ prezradila na záver.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #USA #Skype #Vianoce #Linda Nývltová #brunch

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...