Mamička Hablovičová na plese: Stačil jeden telefonát a bežala by domov

Luciu Hablovičovú si mnohí ešte pamätajú ako moderátorku či riaditeľku súťaže Miss. Už nejaký ten mesiac je na materskej dovolenke. Keď s ňou skončí, vráti sa k plneniu detského sna.

15.01.2014 00:00
debata
Lucia Hablovičová v šatách z dielne Borisa...
Lucia Hablovičová Lucia Hablovičová v šatách z dielne Borisa Hanečku.

Hablovičová si totiž pred časom otvorila materskú škôlku. „Už od detstva som túžila byť učiteľkou v materskej škôlke. Rozkladala som si medvedíkov a tých som učila,“ vysvetlila pôvabná brunetka. „Zároveň som vyštudovala aj učiteľstvo, vychovávateľstvo v materskej škole,“ doplnila Hablovičová, ktorá návrat do sveta šoubiznisu zatiaľ neplánuje.

„Kým som nebola tehotná, zastupovala som za učiteľky, ak to bolo potrebné. Škôlka je moja srdcovka, mám tam vyše dvadsať miláčikov, takže sa určite k tomu vrátim,“ prezradila dáma, ktorá sa pred necelým rokom stala matkou synčeka Thea.

„Materstvo je určite aj to najdôležitejšie v mojom živote, nielen to najaktuálnejšie,“ komentovala otázku, čo sa v jej živote zmenilo príchodom dieťaťa. „U mňa materstvo neprevrátilo nič v hodnotách, ale prinieslo do života nový rozmer, ktorý je nenapodobiteľný s čímkoľvek, je nenahraditeľný a asi je úplne zbytočné o tom hovoriť. Ženy, ktoré dieťa majú, pochopia, o čom hovorím a ženy, ktoré dieťa nemajú, nepochopia rozmer tých slov. Je to veľmi krásny nový rozmer života,“ vysvetlila Hablovičová, ktorá si po niekoľkých mesiacoch materskej dovolenky vyrazila do spoločnosti. Životný partner jej však garde nerobil, po boku mala dizajnéra Borisa Hanečku.

„Môj partner nie je veľmi plesový typ, neužíva si takú veľkú spoločnosť. Boris je už môj dlhoročný partner na plesy, aj tanečný, takže sme sa vybrali spoločne. Som rada, že ma moji chlapi pustili, že som si mohla vyraziť von, ale som pripravená bežať kedykoľvek domov, aj keby to malo byť o poldeviatej,“ prezradila.

V ateliéri známeho dizajnéra vznikli aj šaty, v ktorých sa bývalá modelka predviedla na 14. Plese v opere. Ich história je celkom zaujímavá. „Asi pred mesiacom som mu dala zadanie, že zhruba asi akú farebnosť by som chcela. On sa odmlčal a ja som sa venovala materským povinnostiam a neprikladala som význam nejakým šatám, ale keď sa už blížil čas – už pred týždňom som vedela, že žiadna skúška nebola a ani mi nevolal kvôli šatám, zavolala som mu ja,“ prezradila Hablovičová.

„Boris prišiel ku nám na chalupu a čakala som, že donesie nejaké šaty. Prišiel len s niekoľkými rolkami látok pod pazuchou a pochopila som, že šaty sa ešte len budú robiť,“ pokračovala. „Na skúšku som prišla do ateliéru v predvečer plesu a tam mi došlo, že stále nie sú hotové. Takže toto je výsledok celonočnej a celodennej práce,“ doplnila s úsmevom.

Sami posúďte, ako to dopadlo. Čítať o plesových róbach môžete tu. Zahlasovať za najlepšie oblečenú dámu dolu v ankete.

Lucia Hablovičová v šatách z dielne Borisa...
Manželia Dagmar Hubová a Martin Huba.
+35Moderátor Matej Cifra, známy najmä pod...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #róba #dieťa #materstvo #škôlka #učiteľka #Lucia Hablovičová

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...