Neuveriteľné! Oslávi 60-ku, zatienila aj mladé bikinové sexbomby

Výkvet krásy a tiež prehliadka dokonalých figúr - v ich znamení sa niesol utorňajší večer v Los Angeles, kde sa konala oslava pri príležitosti 50. výročia slávneho magazínu.

15.01.2014 11:51
debata
Modelka Christie Brinkley oslávi vo februári... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Christie Brinkley Modelka Christie Brinkley oslávi vo februári 60. narodeniny. Pozrite na tie nohy.

Reč je o plavkovom špeciáli, ktorý každoročne vydáva magazín Sports Illustrated a ktorý patrí medzi najsledovanejšie prehľady trendov plaviek a plážovej garderóby na nasledujúcu letnú sezónu.

Pod názvom 50 Years of beautiful sa konala párty, ktorá bola zároveň zaznamenávaná do televízie a na ktorej nemohla chýbať väčšina hviezd zo stránok, ale aj tituliek spomenutého plavkového špeciálu.

Modelka Christie Brinkley vyzerá stále úžasne.
Modelka Genevieve Morton.
+14Modelka a televízna osobnosť  Tyra Banks bola...

Na červenom koberci sa pritom stretlo niekoľko generácií – od najmladšej Ireland Baldwinovej, cez Kate Uptonovú, Petru Němcovú a Heidi Klumovú až po Christie Brinkleyovú a Chrissy Teigssovú.

Práve posledné dve spomenuté mnohým hosťom vyrazili dych. Teigs, ktorá minulý rok oslávila 66. narodeniny, sa objavila v jednom z prvých vydaní plavkového špeciálu. Aj dnes však vyzerá veľmi zachovalo a príťažlivo.

Modelka Kate Upton predviedla svoje zmyselné... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Kate Upton Modelka Kate Upton predviedla svoje zmyselné krivky.

Skutočný príkladom nestarnúceho pôvabu je však Christie Brinkley. O pár týždňov, začiatkom februára oslávi už 60. narodeniny, pri pohľade na dámu, ktorá dorazila v čiernych minišatách, predviedla dokonalé nohy a oslnivý úsmev, znie však takáto informácia priam neuveriteľne.

Brinkley, ktorá je matkou troch detí, ozdobila titulnú stranu Sports Illustrated Swimsuit Issue tri roky po sebe – v rokoch 1979, 1980 a 1981. Aj dnes by však určite dokázala konkurovať mnohým slečnám, keby sa vyzliekla do plaviek.

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Kate Upton #Christie Brinkley #dokonalá figúra #Sports Illustrated Swimsuit Issue #Petra Němcová

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...