Súboj dekoltov! Upton to kolegyniam natrela, Němcová prekvapila

Stretnutie modeliek zo stránok slávneho plavkového špeciálu Sports Illustrated bolo aj oslavou ženských kriviek.

15.01.2014 16:13
debata
Modelka Kate Upton na akcii 50 Years of... Foto: Reuters, DAVID MCNEW
Kate Upton Modelka Kate Upton na akcii 50 Years of Beautiful - špeciálnej párty pri príležitosti 50. výročia Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Narozdiel od kolegýň, ktoré sa premávajú po mólach v Paríži či Miláne, sú tieto slečny obdarené krivkami. Športom, ale aj zdravým jedálničkom udržiavané figúry zdobia plnšie zadočky a častokrát naozaj kypré prsia.

Modelka Christie Brinkley vyzerá stále úžasne.
Modelka Genevieve Morton.
+14Modelka a televízna osobnosť  Tyra Banks bola...

Azda najlepším príkladom modelky „krv a mlieko“ je Američanka Kate Upton. Dáma, ktorá sa objavila na titulnej strane plavkového vydania dvakrát, v čiernych šatách po zem síce neodhalila nohy tak ako iné jej kolegyne, obsah výstrihu bol však neprehliadnuteľný. A pravdepodobne aj neporovnateľný.

Bujné poprsie však nadelila príroda aj modelke Genevieve Mortonovej, ktorá sa na stránkach plavkového Sports Illustrated objavuje so železnou pravidelnosťou. Prekvapením akcie bola aj Češka Petra Němcová.

Česká modelka Petra Němcová pózovala na... Foto: Reuters, DAVID MCNEW
Petra Němcová Česká modelka Petra Němcová pózovala na titulnej strane Sports Illustrated, na oslave 50. výročia plavkového špeciálu chýbať nemohla.

Inokedy skôr decentná, s elegantným a konzervatívnejším imidžom – tentoraz dorazila v šatách bez ramienok a hrdo predviedla obliny, ktoré ju dostali na titulku spomenutého magazínu. Spomenuté dámy, ale aj ďalšie obdarené krásky si pozrite v galérii vyššie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Upton #dekolt #poprsie #Petra Němcová #Sport Illustrated Swimsuit #obliny

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...